slogan

Aftermovie: de Grazia x Guerlain beautyday

Vorige week vrijdag was het zover: de Grazia x Guerlain beautyday. Was je er niet bij? No worries, wij legden de dag voor je vast.

Guerlain-walhalla

Toen jij je 's ochtends nog een keertje omdraaide in bed, stonden tientallen Grazia lezeressen al op het strand van Scheveningen. Strandtent Barbarossa was omgetoverd tot een waar Guerlain-walhalla, waar lezeressen bij binnenkomst werden verwelkomd met koffie en thee. Eenmaal opgewarmd nam iedereen plaats aan de prachtig gedecoreerde tafels en kon het echte werk beginnen.

Masterclasses

Terwijl de deelnemers verwend werden met heerlijke hapjes en drankjes kregen ze een korte geschiedenis over het Parijse huis Guerlain, waarna de masterclasses van start gingen. 

Guerlains expert en Training Director Massaniello Bogaert leerde de dames alles over de verschillende soorten parfums, tips & tricks voor de juiste lippenstift, de geheimen van Terracotta bronzers en hoe kleine make-up aanpassingen grote verschillen kunnen maken. Ondertussen ging zijn team van experts de tafels langs om te helpen bij het vinden van de juiste kleur bronzer, lippenstift en om vragen te beantwoorden.

De deelnemers gingen in de middag niet alleen naar huis met heel veel kennis en een stralende look, maar ook een goedgevulde goodiebag vol Guerlain producten.

Benieuwd naar het event? Kijk mee!