Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig! Nina Warink deelt doodenge ervaring vanuit ziekenhuis

'Alsof ik geen adem meer kon halen', deelt ze.

nina kalvijn

Influencer, YouTuber en kookboek-schrijfster Nina Warink heeft een bijzondere jaarwisseling achter de rug. Waar zij eerst vanaf sunny Aruba nog verschillende feestelijke kiekjes deelde met vriendinnen, is de sfeer in hun vakantiehuisje snel omgeslagen. Via Instagram deelt ze namelijk dat zij de start van het nieuwe jaar heeft doorgebracht in een ziekenhuis – waarschijnlijk nadat iemand iets in haar drankje had gedaan... Doodeng!

Nieuwjaarsduik

Net zoals hier op het vasteland, is het op Aruba traditie om het nieuwe jaar in te luiden met een nieuwjaarsduik. Oranje Unox-muts op, dansjes doen op het strand, en gáán. Klein verschilletje: waar het hier meestal vrij koud is met temperaturen tussen het vriespunt en de 10 graden, is het in Aruba natuurlijk lekker warm. Witte stranden, blauwe zee...sign us up!

Dat moet ook Nina gedacht hebben. Maar na een knallend begin van het nieuwe jaar, belandde de beauty in het ziekenhuis. Ze deelt via haar Instagram Stories wat er gebeurd is. Heavy!

Ambulance

"Helaas gisteren de nieuwjaarsduik niet gehaald", deelt ze bij een foto met de bekende Unox-muts. "Had 0 last van een kater, maar begon me opeens onwijs slecht te voelen (druk op de borst) dus ben ik snel naar het appartement gelopen", begint ze haar verhaal. Eenmaal in het appartement, escaleert de boel al snel. "Ik had het idee alsof ik geen adem meer kon halen. In alle paniek de receptie gebeld en die hebben mij op de grond gevonden, helemaal verstijf met wijde pupillen en die hebben toen de ambulance gebeld", deelde Nina bij een foto vanuit haar ziekenhuisbed. Scary!

Beeld: Instagram @ninawarink

Weer op de been

In het ziekenhuis kreeg de vlogster verschillende oefeningen voor haar kiezen om haar lichaam te laten ontspannen, maar uiteindelijk moest er naar eigen zeggen 'paardenmiddel' aan te pas komen voor ze zich weer wat beter voelde. Waar deze plotselinge noodsituatie door werd veroorzaakt? Daar is de vriendin van YouTuber Kalvijn duidelijk over: "Krijg allemaal goed bedoelde adviezen maar alles wijst op 💊 te zijn geweest in m'n drankje." Ze sluit af met een oproep: "Voor degene die hier verantwoordelijk voor was, stuur me gezellig een berichtje want dan factureer ik even 3 verspilde vakantiedagen en de ziekenhuiskosten door. 😛"

Wij hopen in elk geval dat Nina zich snel weer helemaal de oude voelt!

Misschien ook voor jou:
Zien: zo zag Emma Heesters er vroeger uit
Showbizz
  • Instagram @ninawarink
  • Brunopress