Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Throwback: GUESS JEANS schitterde tijdens Coachella

Een onvergetelijke ervaring

We konden er de afgelopen weken niet omheen: Coachella. Het zesdaagse festival in Californië staat niet alleen in het teken van muziek, maar ook zéker van de vetste outfits. Ook keerde GUESS voor het derde achtereenvolgende jaar terug naar de woestijn en presenteerde haar unieke Compound-oase voor de deur van het festival.

GUESS JEANS

Na de aankondiging op Pitti Uomo in januari en in aanloop naar de wereldwijde lancering, kondigde de Compound de komst van GUESS JEANS aan – het nieuwe denimmerk van de Amerikaanse stone-wash baanbreker GUESS. Het herdefinieert de Zuid-Californische stijl met eigentijdse waarden en visie.

In de omgeving van het festival transformeerde GUESS JEANS een groep huizen tijdens het openingsweekend. Toptalent, vrienden, familie en nieuwe ambassadeurs van GUESS JEANS verbleven hier. De gasten van de 2024 GUESS JEANS Compound waren onder meer Bretman Rock, Anastasia Karanikolaou, Harry Jowsey, Rickey Thompson, J Balvin, Ice Spice, Luka Sabbat, Lila Moss, David Dobrik, Quenlin Blackwell, Madeline Argy, Lil Baby en Devon en Sydney Carlson.

Een gastenlijst vol celebrities

Het weekend werd op donderdag door GUESS JEANS afgetrapt met een welkomstdiner voor gasten van de Compound, verzorgd door de Italiaanse hotspot Jon and Vinny's uit Los Angeles. Op de vrijdagavond hierna ontving GUESS JEANS vrienden en familie om te genieten van een line-up van DJ's en optredens, waaronder DJ Pee. Wee "Anderson Paak", Kaytranada, Freddie Gibbs en Hayes Bradley.

Op de zondag na het festival voegde XO Family zich bij de GUESS JEANS compound om het weekend af te sluiten met Nav en een verrassingsoptreden van Metro Boomin. Metro zong vanaf zijn tafel de gasten toe en hield de energie van het weekend levend tot laat in de avond. Andrei Gillot hostte de line-up het hele weekend op de compound. De gastenlijst was mega groot, zo waren er sterren aanwezig als Billie Eilish, Justin Bieber, Hailey Bieber, Doja CatEmma RobertsLeonardo DiCaprio en nog veel meer bekende namen.

Genieten

De gasten werden uitgenodigd om te genieten van post-Coachella massages en toonaangevende therapeutische activiteiten, waardoor hun ervaring verfrissend en onvergetelijk werd. Ook konden ze hun weekend tot en met maandag afsluiten met een wellnesservaring, waarbij ze zich konden overgeven aan alle luxe die de Compound te bieden had. Sounds good!

Elke gast ontving een samengesteld welkomstpakket met onuitgebrachte GUESS JEANS-producten en op maat gemaakte Compound-uitrusting als herinnering aan het weekend. Samenwerkingen met merken als Sally Hansen, Marcolin, Saint James Iced Tea, ZigZag, Casamigos en Unshackled versterkten de algehele ervaring. Klinkt dus als een enorm geslaagd weekend!

Bron & beeld: GUESS JEANS