Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

‘Lucy Hale datet met déze Riverdale-acteur’ 

Oeh la la...

Lucy Hale

Het lijkt erop dat Lucy Hale weer aan het daten is geslagen. Page Six wist de 31-jarice actrice namelijk zoenend op de kiek te zetten met niemand minder dan de 51-jarige Riverdale-acteur Skeet Ulrich.

Lunchdate

Lucy werd eerder nog gelinkt aan football player Colton Underwood, maar dat lijkt helemaal verleden tijd. De Pretty Little Liars-actrice had dit weekend namelijk een lunchdate met Skeet, die FP Jones speelt in Riverdale. De twee schoven aan tafel bij een lunchzaakje in Los Angeles en genoten niet alleen van het eten. Zo hielden ze elkaars hand een paar keer vast, knuffelden ze even en is er zelfs sprake geweest van een snelle kus.

Na de lunch maakten de twee nog een ommetje en ook toen konden de acteurs niet van elkaar afblijven. Bekijk de foto’s *HIER*.

Ontmoeting

Het is nog niet bekend hoe de twee elkaar hebben leren kennen. Het is mogelijk dat Lucy en Skeet elkaar ontmoetten op de set van de CW-series Riverdale en Katy Keene. Zo speelde Skeet een paar jaar de rol van Forsythe Pendleton Jones, de vader van Jughead, in Riverdale.

Lucy was dan weer te zien in de spin-off van Riverdale: Katy Keene. Hierin vertolkte Lucy de hoofdrol van Katy Keene. Helaas werd de serie na één seizoen gecanceld.

Showbizz
  • Just Jared, Page Six
  • BrunoPress