Cara Delevingne en Kaia Gerber nemen matching tattoos

Verdrietig nieuws voor Ashley Benson en G-Eazy

De twee hebben een punt gezet achter hun relatie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ashley Benson

Ashley Benson en G-Eazy hebben na een jaar een punt gezet achter hun relatie. Volgens E! News heeft de Pretty Little Liars-actrice het uitgemaakt met de rapper.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verkeerde vibe

Een tijdje leek het helemaal goed te gaan tussen Ashley en lover G-Eazy. Zó goed zelfs, dat de geruchten gingen dat de twee verloofd waren. De actrice werd namelijk gespot met een gigantische diamanten ring om haar vinger.

Helaas is het nu over en uit voor de twee lovebirds. Volgens E! News was het Ashley die een punt achter de relatie heeft gezet. Een anonieme bron vertelt het showbizzkanaal dat de actrice het idee had dat de muzikant niet volledig voor de relatie ging. "Ashley vond de manier waarop hij zich gedroeg als ze samen waren niet leuk. De vibe was niet meer goed. Dus heeft ze hem verteld dat het over is."

Ex Cara

Ashley en G-Eazy waren samen sinds mei 2020, slechts een paar weken nadat het uitging tussen de actrice en topmodel Cara Delevingne. Fans vonden destijds dat de Pretty Little Liars-actrice véél te snel aan een nieuwe relatie begon.

Ex-lover Cara besloot het toen voor haar op te nemen. "Voor iedereen die haat op Ashley Benson, please stop. Je kent het echte verhaal niet, alleen zij en ik kennen dat. En dat is precies hoe het zou moeten zijn", schreef Cara destijds in een bericht op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');