Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze koppels doen mee aan de nieuwe datingshow Gestrand op Honeymoon Island

We stellen ze graag even aan je voor!

Gestrand Op Honeymoon Island

Een tijdje geleden werd bekend dat we ons op mogen maken voor een spiksplinternieuwe datingshow genaamd Gestrand op Honeymoon Island. Vandaag maakte RTL bekend welke vijf koppels mee zullen doen aan het avontuur. Woohoo!

Gestrand op Honeymoon Island

Er is iets aan trouwen met een onbekende wat ons fascineert. En we smullen van mensen die gedropt worden op een onbewoond eiland... Goed nieuws! Videoland komt met een datingshow die hier volledig op is gebaseerd. Een soort Married At First Sight meets Expeditie Robinson, dus. Oeh!

Gestrand op Honeymoon Island is een format waarin singles niet alléén met elkaar trouwen zonder dat ze elkaar kennen, maar ook nog eens samen gedropt worden op een onbewoond eiland. Wait. What?! Dat belooft wat! In België is dit concept in ieder geval al een enorme hit.

Zenuwslopend, zwoel, of juist heel casual: we vragen ons af hoe daten op een onbewoond eiland eraan toe gaat. We kunnen ons zo voorstellen dat je ideale first date waarschijnlijk niét zonder je meest fancy outfit en een lekker hapje en drankje plaatsvindt... Toch leer je elkaar wel gelijk op een intieme manier kennen, zonder afleiding van buitenaf. Bijkomend voordeel: je kunt gelijk peilen of je potentiële partner over een beetje survival skills bezit.

Inmiddels zijn er vijf koppels geselecteerd om een ultiem liefdesavontuur aan te gaan op de Filipijnen. We stellen ze graag even aan je voor!

Jesta & Steve

Jasper Suyk

Jesta (27 jaar)

“Ik probeer mijn verwachtingen los te laten en er open in te gaan”

Een recruiter uit Dordrecht en een alleenstaande moeder van een vierjarige dochter. Ze houdt van zingen, motorrijden en boksen en is op zoek naar de ware liefde en een stabiele relatie met een gedeelde kinderwens.

Steve (32 jaar)

“Zal ze net zo zenuwachtig zijn als ik?”

Artificial Intelligence consultant met een passie voor zijn twee honden, sporten en stappen. Hij is nu enige tijd vrijgezel en helemaal klaar om op een avontuurlijke manier de liefde te vinden.

Laura & Tom

Jasper Suyk

Laura (30 jaar)

“Met wie ik daar ook terecht kom, het wordt een fantastisch avontuur”

Verhuurmedewerker uit Amsterdam met een passie voor reizen en feestjes. Ze zoekt nu naar een partner om haar verhalen mee te delen en samen de rest van de wereld te ontdekken. Ze hoopt haar droomman te vinden op de Filipijnen.

Tom (33 jaar)

“Ik voel in mijn hele lichaam een soort adrenaline”

Fysiotherapeut uit Zwolle met een passie voor koken en muziek. Hij heeft drie serieuze relaties achter de rug en is nu klaar om de vrouw van zijn dromen te ontmoeten en samen een avontuurlijk leven te leiden.

Roy & Anna Lucia

Jasper Suyk

Roy (31 jaar)

“Wat een mafkees ben ik ook eigenlijk om hieraan mee te doen.”

Deze barman en ondernemer uit Alkmaar geniet van gezelligheid en heeft een passie voor sporten. Hij zoekt naar een speciale verbinding en is vastberaden om op deze tropische bestemming de vrouw van zijn dromen te ontmoeten.

Anna Lucia (27 jaar)

“Mensen vinden het gestoord als ik dit aan hen vertel.”

Holistisch massagetherapeut met een passie voor welzijn en balans. Ze leeft op dit moment haar droom in Portugal en verlangt naar een man die haar op en top vrouw kan laten voelen.

Rowan & Elvion

Jasper Suyk

Rowan (33 jaar)

“Dit is once in a life time”

Reisadviseur uit Hilversum met een passie voor avontuur en gezelligheid. Na vijf jaar als single te hebben geleefd, is hij op zoek naar liefde in zijn leven en hoopt hij een man met humor te vinden.

Elvion (31 jaar)

“Hoe dichterbij ik kom, hoe meer ik denk: wat een spanning.”

Gastheer uit Den Haag met een passie voor reizen en paaldansen. Hoewel hij al samengewoond heeft en verloofd is geweest, gelooft hij nog steeds in de liefde en hoopt hij dat de man van zijn dromen op hem wacht bij het altaar.

Roza & Patrick

Jasper Suyk

Roza (29 jaar)

“Ik ben gewoon heel erg benieuwd wie het is."

Een nachtverpleegkundige uit Alkmaar, die haar passie voor het klussen aan de oude boerderij van haar oma combineert met paaldansen, fitness, mountainbiken, motorrijden en het verzorgen van haar twee katten. Ze is klaar om haar leven te delen met een speciale man.

Patrick (37 jaar)

“Ik heb er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen.”

Een directeur van een marketingbureau in Haarlem, een levensgenieter met een passie voor sporten en reizen. Hij heeft al enkele lange relaties gehad en staat nu klaar om de vrouw van zijn dromen te ontmoeten en samen een leven op te bouwen.

Gestrand op Honeymoon Island is vanaf zaterdag 1 juni (de eerste drie afleveringen) te zien op Videoland en daarna wekelijks iedere zaterdag. Daarnaast is de eerste aflevering op zaterdag 1 juni en de tweede aflevering op zondag 2 juni om 22:40 uur te zien bij RTL 4.

Reality
  • Videoland
  • Jasper Suyk