Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: hier kun je Roza van Gestrand op Honeymoon Island van kennen

Ze verscheen maar liefst vier (!) keer eerder op tv. 

Roza

In de goednieuwe realityshow Gestrand op Honeymoon Island probeert Roza de liefde van haar leven te vinden. Ze is inmiddels getrouwd met Patrick en samen moeten ze twee weken lang doorbrengen op een onbewoond eiland. Mocht Roza je bekend voorkomen, dat kan kloppen. We zagen haar namelijk al vier keer eerder op tv. Wij vertellen je waar je haar van kunt kennen.

Lang leve de Liefde

Het is niet de eerste keer dat Roza een poging doet om de liefde te vinden op televisie. Zo was ze eerder namelijk al te zien in Lang Leve de Liefde. Helaas kreeg ze toen ontzettend veel kritiek over zich heen, omdat ze in de aflevering aan haar date vroeg te stoppen met roken. Later legde ze op TikTok uit dat ze 'niet de ballen had' om écht te zeggen wat ze van hem vond. Om die reden was ze tot deze 'naar eigen zeggen, domme oplossing gekomen. Oh no!

Raak geschoten

Vervolgens was Roza te zien in Mission Impossible, waar ze moest boogschieten. Dat ging haar een stuk beter af. Ze won namelijk een mooi geldbedrag! Dit lukte helaas niet nog een keer in de twee programma's waar ze daarna nog aan meedeed. Roza zat namelijk al eens eerder op een onbewoond eiland, toen voor Million Dollar Island. Dat was helaas geen succes voor haar. En ook De Alleskunner wist ze niet te winnen – al waren het wel allemaal mooie ervaringen!

Gestrand op Honeymoon Island

En nu is Roza dus te zien in haar vijfde programma: Gestrand op Honeymoon Island. Er is iets aan trouwen met een onbekende wat ons fascineert. En we smullen van mensen die gedropt worden op een onbewoond eiland... Goed nieuws dus dat Videoland nu met een nieuwe datingshow komt die hier volledig op is gebaseerd. Een soort Married At First Sight meets Expeditie Robinson.

Gestrand op Honeymoon Island is een format waarin singles niet alléén met elkaar trouwen zonder dat ze elkaar kennen, maar ook nog eens samen gedropt worden op een onbewoond eiland. Dat belooft weer heerlijke televisie!

Nu te zien bij Videoland!

Showbizz
  • Love Reality
  • Jasper Suyk