Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sophie Hilbrand nu ook te gast in podcast Tamara, Maria en Fawry

'Waarin wij 1 prangende vraag hadden', aldus het drietal.

We weten inmiddels dat Tamara Elbaz, Maria Tailor en Fawry not Sawry geen blad voor de mond nemen, zo ook in hun gezamenlijke podcast GeenFilter. Hun ongezouten mening over Sophie Hilbrand zorgde onlangs echter voor flink wat opschudding. En nadat Tamara en Maria dit weekend aanschoven in Sophie & Jeroen om het erover te hebben, is Sophie binnenkort te gast bij het drietal in de podcast.

Kritiek

In GeenFilter kwam vorige week het uiterlijk van Sophie Hilbrand ter sprake. Tamara vertelde dat ze weleens een screenshot van Sophie maakt en die doorstuurt. “Ik wil daar gewoon over praten. Waarom zie je er zo uit? Het is niet nodig om er zo uit te zien”, deelde Tamara. “Sophie Hilbrand ziet eruit alsof ze al twintig jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is.”

https://www.tiktok.com/@geenfilternl/video/7352583853988400416

Goed gesprek

Deze uitspraak zorgde voor behoorlijk wat kritiek en daarom nodigde Sophie de dames afgelopen weekend uit bij Sophie & Jeroen om te praten over het vrouwelijke schoonheidsideaal. “Ik ben even uit de dood ontsnapt om hier te zitten”, grapte Sophie vervolgens aan tafel tegen Tamara en Maria. De presentatrice deelde dat ze het leuk vindt dat de dames er zijn en dat ze het niet zo erg vindt dat Tamara deze uitspraak deed. “Ik vind het heel leuk om met jullie te praten over het onderwerp schoonheid en ouder worden. Omdat wij allebei op een heel andere kant van het spectrum zitten.”

“Dat is ook prima”, reageert Tamara. “Jij mag er zijn en ik ook. Dat zorgt ook voor leuke discussies”, vindt ze. Tafelgast Roxane Knetemann haakt hier meteen op in door te vragen waarom Tamara de beruchte uitspraak deed in haar podcast. “Het is zo smaakgevoelig, dat ik het echt heel gemeen vind om dat te zeggen. Beide kanten op, want ik kan mij ook voorstellen dat mensen van alles zeggen over hoe jullie eruitzien. Ik vind het ook gemeen omdat vrouwen het doen naar vrouwen.”

Fout gemaakt

“Hier hebben we inderdaad een fout gemaakt”, geeft Maria toe. “Ik heb hier ook over nagedacht. Wij hebben hier ook over gesproken. Ik vind het altijd hilarisch wat Tamara zegt, maar het is niet dat ik dezelfde mening heb. We hebben hier ook over gesproken. Ik heb gezegd: ‘Ik vind je heel grappig, je bent mijn vriendin. De verschillen qua uiterlijk en mening mogen er zijn, maar ik weet niet of het de bedoeling is dat wij een vrouw afvallen.”

Maria deelt dat ze elkaar graag roasten in hun podcast, en ook grappen maken over elkaar in het programma The Realhouswives of Amsterdam, waarin zij en Tamara allebei te zien zijn. “Maar ik vind dat we de fout in zijn gegaan dat we het over een andere vrouw hebben gehad.”

Te gast in de podcast

Nadat Tamara en Maria bij Sophie te gast waren, zijn de rollen nu omgedraaid. Vandaag was Sophie namelijk te gast in de podcast GeenFilter. "Zat ze dan in het hol van de leeuw deze morgen. Waarin wij 1 prangende vraag hadden…wat vindt Sophie Hilbrand nou eigenlijk van ons 😆😆😆", klinkt de caption bij een foto van het viertal. Enne, wij zijn natuurlijk héél benieuwd naar het antwoord.

Dat Sophie gewoon bij het drietal aan tafel schuift, zorgt voor veel waardering. "Wat een topper is Sophie ❤️", reageert Anna Nooshin. "Je kan zeggen wat je wil maar props naar Sophie voor haar zelfspot en het feit dat ze niet zo lichtgeraakt is als de rest van NL", vindt iemand anders. "Zo mooi dat verschillende meningen en verschillende type mensen gewoon naast elkaar mogen bestaan. Dit is een ultiem voorbeeld ❤️", schrijft een derde.

De podcast waarin Sophie te gast is verschijnt komende vrijdag 19 april. 

Bron: Instagram @geenfilternl, Grazia archief | Beeld: GeenFilter