doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Win: 1x een dinerbon of thuisdiner-cheque t.w.v. €150 van de Nierstichting Restaurant Driedaagse 2021

Doe mee en maak kans!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Nierstichting Restaurant Driedaagse

In het weekend nemen we het er graag van en doen we ons te goed aan zoute chips en borrelhapjes. En tja, dat je toch wel dorst krijgt van die zoute snacks, nemen we voor lief. En dat is nou net waar de schoen wringt. Velen van ons eten te veel zout en daar wil de Nierstichting met een leuke actie een stokje voor steken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Te veel zout

De gemiddelde Nederlander eet (vaak onbewust) te veel zout. Dat de meesten te veel sodium binnenkrijgen is niet iets wat we met een korreltje zout moeten nemen – pun intended. Bovendien kun je prima smakelijke maaltijden eten, waar een stuk minder zout in verwerkt is.

Daarom heeft de Nierstichting de Restaurant Driedaagse in het leven geroepen. Tijdens dit evenement laten chefs door heel Nederland proeven hoe lekker en puur gerechten met minder zout zijn.

Nierstichting Restaurant Driedaagse

In de week van 22 tot en met 28 maart bereiden restaurants dit jaar wederom smaakmakende gerechten met minder zout, verse producten en rijke smaakmakers. Dit jaar in een nieuw jasje en geheel coronaproof.

Om er dit jaar zeker van te zijn dat de Driedaagse door kan gaan, steekt de Nierstichting het spektakel in een nieuw jasje. Het is namelijk nog onzeker of restaurants tegen die tijd weer geopend zijn, of wellicht zijn de maatregelen aangescherpt. Wat er ook gebeurt, de chefs van de deelnemende restaurants bereiden in ieder geval het menu in de vorm van take away.

Nierstichting Restaurant Driedaagse

Win, win, win

Ben je een echte fijnproever en houd jij van pure smaken? Of wil je juist kennis maken met smaakmakende gerechten met minder zout? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Grazia mag namelijk 1x een cadeaubon voor een take away-box óf diner voor twee (indien het restaurant is geopend) t.w.v. €150 bij een van de aangesloten restaurants weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet bij jij de lucky winner.

Win: 1x een dinerbon of thuisdiner-cheque t.w.v. €150 van de Nierstichting Restaurant Driedaagse 2021

Doe mee en maak kans!

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 3 maart. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');