Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: oude bekende duikt op in All Stars-seizoen van Ex On The Beach

'Ik ben hier om Megan haar vakantie tot een hel te maken', aldus de gloednieuwe ex.

Afgelopen zondagavond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van het All Stars-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Enne, ook dit keer stond de aflevering weer in het teken van lust, drama én natuurlijk: nieuwe exen. Zo duikt de ex van Maxim, Romy, op én keert Joey terug in de villa als de ex van Megan. Oeeh!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars.

Onbekende ex

In de aflevering van gisteren zien we dat Maxim, Ivory en Ramon naar het strand worden gestuurd door de tablet of terror. Ex Romy komt uit de zee gelopen en maakt haar intrede als de ex van Maxim. De blondine kwam echter niet zonder munitie het strand opgelopen. Zo beschuldigde ze Maxim ervan dat hij haar nog geld verschuldigd was. Romy hebben we niet eerder gezien in het programma, waardoor zij de eerste 'onbekende' ex is die het strand op komt lopen.

Joey is terug

Maar Romy is niet de enige die haar intrede maakt in de villa. Zo krijgt ook Megan de schrik van haar leven als haar ex Joey ineens voor haar neus staat. "Joey heeft maar één doel: Megan haar vakantie tot een hel maken 😈 Wat zal zijn volgende zet zijn?", luidt de caption van MTV dan ook. Wij zijn benieuwd!

Joey himself reageert onder de post met: "There we are ⚠️" Ook andere (oud-)deelnemers laten een reactie achter. "Yeaaahhhh 🔥🔥🔥", schrijft Lesley. Quentin reageert met: "Ohhhhh shit🔥🔥 "

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Einde relatie

"Afgelopen seizoen heb ik met een knal het seizoen verlaten. Megan is meegegaan. Daar is de romance begonnen tussen ons, maar dat is ook met een knal uitgegaan", legt hij uit. "Toen het uit was is ze helemaal losgegaan. De volgende dag was ze gelijk met een ander, en dat is onacceptabel voor mij. Zij is gewoon gestoord simpel gezegd, dus met haar samenzijn is geen optie."

Ook is hij meteen duidelijk over de toekomst tussen hem en zijn ex: "Ik wil Megan zeker niet terug. Dat is het laatste wat ik wil. Ik denk dat Megan mij wel terug wil, maar dat gaat natuurlijk niet meer gebeuren. We zijn klaar. Ik ben hier om Megan haar vakantie tot een hel te maken. Ze gaat niet meer chillen hier." Dat belooft wat!

Bron: MTV, Ex On The Beach | Beeld: MTV