Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te leuk! Marvin en Ferdi komen met eigen merk

'Wij zijn heel erg trots op het eindresultaat'

Prince Charmings Marvin en Ferdi Pool delen groot nieuws op Instagram. De heren gaan namelijk hun eigen merk lanceren! Hun liefde voor interieur, kaarsen en geuren hebben ze omgezet in eigen producten. Wat we daarvan precies kunnen verwachten, leggen ze uit in een video.

Eigen huisgeurenmerk

"Lieve allemaal, we hebben heel leuk nieuws!" begint Ferdi enthousiast. "Zoals jullie weten houden wij van interieur, van kaarsen, van gezelligheid, van huisgeuren. We liepen al heel lang rond met het idee om daar iets mee te gaan doen en dat hebben we nu gedaan", deelt hij. "Wij zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het opzetten van ons eigen huisgeurenmerk, onder de naam Cozi", onthult Ferdi. "En heel binnenkort komt ons eerste product uit: onze eigen geurkaars!"

Luxe en gezelligheid

"Wij zijn de laatste tijd heel erg druk geweest met het ontwikkelen van het logo, de huisstijl, de vormgeving, maar natuurlijk vooral druk geweest met het ontwikkelen van de geur", gaat Marvin verder. "Wij wilden namelijk onze geur meegeven, een warm gevoel, luxe, maar vooral gezelligheid. Kortom, een geur waarmee je nieuwe herinneringen creëert", deelt hij. "En wij zijn ervan overtuigd dat we daar heel goed in geslaagd zijn. Wij zijn heel erg trots op het eindresultaat."

Alle details over de producten en de lancering daarvan volgen later, zo delen de heren. Wij zijn héél benieuwd!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Marvin en Ferdi

Marvin en Ferdi leerden elkaar kennen tijdens het allereerste seizoen van Prince Charming. Hoewel Marvin in eerste instantie voor iemand anders koos, bleek hun liefde te sterk en kwamen ze na afloop toch weer samen. Sindsdien zijn de heren happy together en bouwen ze aan een toekomst samen. Marvin verhuisde van Limburg naar Groningen, waar Ferdi een eigen horecazaak runt. Enne, vorig jaar stapten de heren in het huwelijksbootje! Grazia wenst Marvin en Ferdi heel veel succes met deze nieuwe stap.

Bron: Instagram @ferdipool en @marvin.wijnans | Beeld: NL Beeld