Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Kae Sutherland in verwachting van tweede kindje

Het koppel deelt een reeks té lieve foto's.

Kae Sutherland en haar partner Diego delen vandaag leuk babynieuws! Het koppel is namelijk in verwachting van een tweede kindje. Op Instagram deelt Kae dit nieuws met een reeks té lieve foto's.

Zwanger

De hele wereld mag nu weten dat Kae zwanger is van een tweede kindje. Dat nieuws kondigen de trotse ouders aan op Instagram met een reeks lieve kiekjes. Kae schrijft bij de foto's: "We’re so grateful and excited to meet our newest family member. 🤍🤍🤍 Feeling incredibly blessed! 🥹".

Haar post bestaat uit vier lieve familiekiekjes, waarbij we Kae en Diego samen met hun dochtertje Loua op de foto's zien. Loua, het eerste kindje van Kae en Diego, is inmiddels bijna zes jaar oud en wordt dus grote zus. Op de foto's is te zien dat Loua helemaal in haar nopjes is, zo zien we haar handen op de buik van Kae met een grote glimlach. Ahw!

Lieve berichtjes

Het stel kan rekenen op een hoop lieve reacties van volgers en mede-influencers. De reacties stromen dan ook binnen onder de post. Zo reageert Chantal Janzen met "Gefeliciteerd!!❤️". "Ik smelt 🥹🥹💗", laat Jade Anna weten en Pien van Pien Laat Haar Eten Zien reageert met "Aaaah wat geweldig 😍😍!!!!! Gefeliciteerd 🥹🩷". Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd en een fijne zwangerschap gewenst!

Kae Sutherland

Kae runt een eigen sieraden label, namelijk 24kae. Naast dat ze een echte business woman is, zien we haar ook regelmatig op onze tijdlijn voorbij komen. De influencer is tegenwoordig niet meer weg te denken van Instagram, maar ook op TikTok zien we genoeg video's van Kae. Samen met haar dochtertje Loua opent ze pakketjes, test ze de lekkerste snacks en laten moeder en dochter de leukste outfits zien. Wij verheugen ons al op de TikToks die hopelijk gaan komen met de nieuwe spruit!

Bron: Instagram @kaesutherland | Beeld: Videostill YouTube Beter Bed