Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Stevie keert terug in All Stars-seizoen Ex on the Beach

En er staat direct een nieuwe ex op haar te wachten...

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars is vorige week van start gegaan. De tweede aflevering is gisteren uitgezonden, maar we zien nu na slechts twee afleveringen al een hoop drama, jaloezie en lust. Gisteren verschenen er dan ook weer twee exen op het strand die voor een hoop onrust zullen zorgen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Nieuwe ex

In de aflevering van gisteren zien we dat Luca, Elias en Ivory naar het strand worden gestuurd door de tablet of terror. Stevie komt uit de zee gelopen en maakt haar intrede in de villa als ex van Luca, Ivory én Maxim. We hebben Stevie al eens eerder gezien, namelijk in seizoen 8 als een van de originals.

Stevie

Op Instagram plaatst MTV een video van de gloednieuwe ex. "Stevie is speciaal voor Luca aangevlogen als angel 🧚‍♂️ Zullen ze elkaar weer vinden, of zal ze terugvliegen naar haar ex Ivory?" schrijft MTV onder de post. Stevie reageert op de post met "Yessssss I’m back ❤️❤️❤️❤️❤️". Ook andere (oud-)deelnemers laten een reactie achter. Zo schrijft Luca "Hello my angel @stevieburnss" en Dusty schrijft "Jaaaaaa @stevieburnss 😍😍😍😍😍".

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Ongemakkelijk moment

Niet veel later komt er ook voor Stevie een ex uit de zee gelopen. Het zorgt voor een ongemakkelijk moment, want Stevie herkend haar ex niet. "Ik ben je naam vergeten", zegt ze als hij haar verteld dat hij voor haar komt. Wanneer de ex zich voorstelt als Ramon, lijkt Stevie hem zich te herinneren. Op een vakantie hebben ze elkaar ontmoet en hebben ze gezoend, maar daar is het toen bij gebleven. Wij zijn benieuwd wat er in dit seizoen wellicht tussen hun gaat gebeuren!

Bron: Instagram @mtvnl | Beeld: MTV