Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Katja Schuurman trots op zichzelf: 'Heb ik bijna 25 jaar over gedaan'

'Ons wordt hier toch vaak geleerd om vooral je talenten en krachten te ‘downplayen’ en -vals- bescheiden te zijn'

Katja Schuurman heeft weer een nieuwe rol te pakken! De actrice schittert eind dit jaar in De Mannenmaker. Gisteren mocht ze de film alvast bekijken en dat leverde een gevoel van trots op. Iets wat Katja jarenlang niet voelde, zo deelt ze eerlijk op Instagram.

Trots zijn

"Gisteren hadden we de viewing voor de bioscoopfilm De Mannenmaker die in oktober in première gaat, en ik werd er net als de rest van de zaal heel vrolijk van", begint Katja op Instagram. "Het is echt een goed geslaagde komedie, en ik ben blij met hoe ik mijn rol heb kunnen neerzetten. Ha! Daar heb ik bijna 25 jaar over gedaan", geeft ze toe. "Om trots te durven zijn op mezelf als daar aanleiding voor is."

"Ons wordt hier toch vaak geleerd om vooral je talenten en krachten te ‘downplayen’ en -vals- bescheiden te zijn", aldus Katja. "Zonde! Als je liefde en passie in iets stopt, hard werkt, je uiterste best doet, met plezier iets creëert, dan is er toch niks fijner dan blij zijn met jezelf als het gelukt is. En ook applaudisseren als een ander slaagt! Blij zijn, trots en dankbaar zijn voor wat lukt."

Complimenten

Inmiddels kan Katja dus wél trots zijn op zichzelf – en terecht! "Het maakt het leven zoveel leuker. En ons licht helderder", zegt ze. De actrice grijpt dan ook meteen de kans om haar collega-acteurs in het zonnetje te zetten. "Speaking over complimenten en applaus voor anderen: Leo Alkemade, Georgina Verbaan, Huub Smit, Anne-Mieke Ruyten, Melissa Drost, Sinan Eroglu, Leonie Ter Braak, Eva van de Wijdeven, Nettie Blanken: 👏🏽🫶🏽👌🏾❤️😁."

Reacties

In de reacties zijn mensen het helemaal eens met Katja. "Groot gelijk meid, wees maar trots op jezelf, valse bescheidenheid heeft niemand iets aan", vindt iemand. "Heel trots op jou en zo leuk dat ik met jou een dag in de film als figurant heb mogen mee spelen", schrijft iemand anders. Ook Katja's vader laat van zich horen. "Heel fijn Kat en meer dan verdiend benoem je ook jouw eigen prestaties!!! Kus." Aahw!

Bron: Instagram @katjaschuurman | Beeld: NL Beeld