Katja Schuurman over oude foto: ‘Vond mezelf verschrikkelijk lelijk’

Sorry, Katja: hier volgen we je even niet.

Als er íemand vooraan in de rij stond bij het uitdelen van mooie uiterlijken, dan is het Katja Schuurman wel. Toch heeft ook zij zo haar onzekerheden. Dat blijkt wel uit een Instagram-post, waarin ze een oude foto van zichzelf deelt die ze naar eigen zeggen vroeger ‘verschrikkelijk lelijk’ vond.

Verschrikkelijk lelijk

“Nooit gedacht dat ik deze foto ooit zelf zou delen”, schrijft Katja bij een – in onze ogen – prachtige foto van haar jongere zelf. “Hij is gemaakt toen ik begin 20 was en draaide voor MTV Europe. Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto, en haatte het dat ik hem, omdat hij blijkbaar in fotobase van heel veel media zat, steeds weer terug zag bij allerlei artikelen over mij.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lief zijn voor jezelf

Nu, járen later, kijkt Katja heel anders naar het kiekje. “Nu kijk ik ernaar en denk ik… Nou luister naar het liedje dat ik hierbij ‘draai’. Dat denk ik nu.” De actrice heeft meteen een belangrijke boodschap voor haar volgers. “Wees maar liever voor jezelf. En niet alleen over hoe je eruit ziet. Ook en vooral over wat je doet, waarin je faalt, of wat je allemaal beter zou moeten doen en kunnen van jezelf.”

“Waarschijnlijk doe je je uiterste best”, vervolgt ze. “Mijn les: Doe maar wat minder hard je best. Vaak gaat het dan gek genoeg ineens veel beter.”

Comments

In de comments is het duidelijk: niemand begrijpt waarom Katja deze foto van haarzelf zo lelijk vindt. “Iets lelijk vinden is kennelijk heel erg subjectief en persoonlijk”, schrijft een volger dan ook. Enne, daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Maar het is wel een geruststellend gevoel dat zelfs één van de knapste vrouwen van Nederland weleens niet helemaal tevreden is met een foto! 

Bron: RTL Boulevard, Instagram @katjaschuurman | Beeld: NL Beeld, Instagram @katjaschuurman

Laatste nieuws