Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je horen! Suzan & Freek coveren jeugdhit van K3

Wie heb ik aan de lijn? Hallo, hallo!

Suzan & Freek zijn momenteel te zien in het Vlaamse muziekprogramma Liefde voor Muziek. Elke week coveren ze daar een nummer van de artiest die centraal staat. Deze week was dat K3. En dat is niet alleen voor ons jeugdsentiment, maar ook voor Suzan & Freek. Het duo stak daarom een van onze favo jeugdhits in een compleet nieuw jasje!

Liefde voor Muziek

Liefde voor Muziek is de Vlaamse tegenhanger van Beste Zangers. In het programma praten verschillende artiesten met elkaar over hun carrière en privéleven, afgewisseld met de muzikale covers van elkaars liedjes. Deze week stond de muziek van K3 centraal. Suzan & Freek besloten daarom om Tele-Romeo – één van onze favoriete nummers van vroeger – in een nieuw jasje te steken, waarbij Freek zelfs zijn rap-skills laat zien.

"Tele-Romeo 💅🏼 K3 is jeugdsentiment voor ons, dus we hoefden niet lang te twijfelen welk nummer we voor ze wilden zingen, hallo-halloooo 🪩💘", schrijft het muzikale duo op Instagram.

Bekijk hieronder de volledige versie:

Enthousiasme

Het optreden wordt met veel enthousiasme ontvangen. K3-zangeressen Hanne, Marthe en Julia worden compleet omver geblazen door Suzan & Freek hun versie van Tele-Romeo. En zij zijn zeker niet de enige! "Dit is echt GEWELDIG!! Ik verwacht dit op de festival setlist ❤️‍🔥", schrijft iemand op Instagram. "Suzan en Freek x K3, m’n twee favoriete artiesten bij elkaar🤝🏻", reageert een ander. "Zooo leuk dit🥰🤗 Vertel me nou eens wat jullie níet kunnen zingen😉", grapt een derde.

Bodyshaming

Tijdens de aflevering waarin K3 centraal staat, deelt zangeres Marthe ook de keerzijde van het leven in de spotlights. Zij kreeg in haar beginperiode bij K3 namelijk te maken met bodyshaming. En dat heeft meer impact gehad dan ze ooit liet merken. “Toen ik K3 werd, waren er plots heel veel meningen over mijn uiterlijk. Het moeilijkste moment was toen er op de cover van een boekje stond ‘Marthe, de lelijke van K3, is genoeg zo behandeld’."

Ze voelde zich diep gekwetst door alle nare opmerkingen, maar probeerde dat te verbergen. “Ik heb me dat heel erg aangetrokken, ook al liet ik dat niet zien naar de buitenwereld toe”, vertelt ze. “Als K3’tje ben je altijd vrolijk. Dus ik heb nooit gezegd of laten merken hoe diep het soms zat, hoewel die dingen die over mij werden geschreven, me enorm hebben geraakt”, vertelt ze huilend. Heftig!

Bron: Instagram @suzanenfreek, LINDA., Grazia archief | Beeld: NL Beeld