Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lotte van Leeuwen deelt gezondheidsupdate

'I'll bounce back'

Nederlandse premiere Dune

Lotte van Leeuwen keek er maanden naar uit: de Marathon van Parijs. Helaas eindigde de marathon voor haar in een nachtmerrie door een enorme pijn in haar borst. Op Instagram deelt Lotte een update over hoe het nu met haar gaat.

Ziekenhuis

Afgelopen weekend begon Lotte vol energie aan de Marathon van Parijs. Na negen kilometer kreeg ze echter veel pijn in haar borst. Toch probeerde ze door te gaan, maar na 32 kilometer werd de pijn te erg en besloot ze te stoppen. Vervolgens ging ze meteen naar de spoedeisende hulp om zich te laten controleren. Ze deelde vervolgens dat ze de komende dagen ook in Nederland nog verder onderzocht moet worden.

Op Instagram vertelt Lotte hoe het nu met haar gaat. "Toen ik weer naar Nederland ging, kon ik snel terecht bij de spoedeisende hulp in het ziekenhuis." Lotte deelt dat de artsen meerdere testen hebben uitgevoerd. "Gelukkig blijkt mijn hart in orde te zijn. Er was geen kleine hartaanval."

Pijn

Lotte deelt dat ze echter nog steeds veel pijn heeft. "Aangezien ik momenteel veel pijn heb in het gebied waar de scherpe pijn was, denken de artsen dat ik een gekneusde rib heb in mijn borst. Hoe dit kon gebeuren is een grote vraag voor me", vervolgt ze haar bericht. "Ik ben blij dat er in elk geval niks ernstigs met mijn hart is."

"Ik voel me beter dan zondag – het kon ook niet erger. Maar ik voel me nog steeds niet goed als ik eerlijk ben. Ik moest gisteren vaak overgeven en mijn lichaam was compleet van de leg. Vandaag ben ik heel moe en heb ik mijn dag op de bank doorgebracht met pijnstillers. Maar ik beloof: I'll bounce back."

Dankbaar

De afgelopen dagen kreeg Lotte ontzettend veel lieve berichten van mensen die haar beterschap wensten. Iets waar ze heel dankbaar voor is. "Ik wil iedereen bedanken voor de ongelooflijk lieve berichten. Ik ben onder de indruk dat iedereen zo met me meeleeft. Dat is heel speciaal", vindt ze. "Ik had dit echt nodig en het geeft me veel kracht. Ik ben dankbaar voor jullie allemaal." Hopelijk ben je snel weer helemaal de oude, Lotte!

Beeld: NL Beeld, Lotte van Leeuwen