Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Naomi kan geluk niet op met Quentin: 'Met jou ervaar ik hoe echte liefde voelt'

'Ik wist niet dat ik zoveel van iemand kon houden'

Love Islands Naomi en EOTB's Quentin maakten onlangs het heugelijke nieuws bekend dat ze een koppel zijn. De twee zijn dolgelukkig met elkaar en daarom zet Naomi haar lief in het zonnetje op Instagram.

Echte liefde

Naomi deed in 2023 mee aan Love Island en hoopte daar de ware tegen te komen. Helaas wist ze haar match niet te vinden en ging ze als single naar huis. Inmiddels heeft Cupido echter raak geschoten en is ze dolgelukkig met Quentin. Op Instagram deelt ze dan ook een aantal kiekjes waarop te zien is dat zij en Quentin het samen enorm leuk hebben. Ook zet ze haar vriend in het zonnetje met een te lieve tekst op Instagram.

"Geen woorden kunnen beschrijven hoe gek ik op jou ben", begint Naomi haar bericht. "Met jou ervaar ik hoe echte liefde voelt. Ik wist niet dat ik zoveel van iemand kon houden."

Gelukkig

Naomi deelt in haar post dat ze zich gelukkig voelt als ze bij Quentin is. "Alles is leuk met jou. Samen kunnen wij echt zo hard lachen en lomp zijn – als ik hieraan denk, ga ik al stuk. Maar ik weet ook dat we elkaar hebben als er wat minder leuks op ons pad zal komen. I got you, samen zijn we een team. I love you so much babe 🥰."

Onder de post van Naomi regent het lieve reacties. "Dit is jullie zo gegund. I am rooting for you. Zo fijn dat jullie elkaar gevonden hebben", reageert een follower. "Blijf vooral van elkaar genieten", schrijft weer iemand anders. Ook Quentin heeft de post van Naomi gezien en reageert met: "You are a blessing. I love you  💞." Awh!

Beeld: Love Island, NL Beeld