Yay! De eerste headliners van Hullabaloo Festival zijn bekendgemaakt

Sounds good!

Festivalgangers opgelet! Ook dit jaar keert het Hullabaloo Festival terug naar het Stadspark in Groningen. Het leuke hieraan is, dat wegens het grote succes van afgelopen jaren, het festival dit jaar een weekender gaat zijn. Amazing! Enne, om alvast een tipje van de sluier op te lichten, zijn nu ook de eerste headliners bekendgemaakt.

Eerste headliners

De eerste namen die bekend zijn gemaakt zijn niemand minder dan The Chainsmokers, Anouk en Joost. Het Amerikaanse duo The Chainsmokers, bekend van onder andere ‘Don’t Let Me Down’, ‘Closer’ en ‘Something Just Like This’, heeft in 2022 hun laatste show in Nederland gegeven. Ook hebben zij onlangs een nieuw album uitgebracht, namelijk ‘So Far So Good’. Op zaterdag 7 september zullen zij aanwezig zijn bij het Hullabaloo Festival.

Naast de internationale naam, zijn er ook nationale artiesten aangekondigd. Zo is de tweede headliner Joost Klein. Joost is bekend van onder andere zijn deelname aan het Songfestival dit jaar met zijn hit ‘Europapa’. Deze single kwam op één binnen in de Nederlandse top 40. Op zaterdag 7 september zal Joost te zien zijn op de mainstage. Voor de zondag is Anouk als eerste bekend gemaakt. De Nederlandse zangeres zal deze zomer haar fans in Groningen trakteren op een onvergetelijk optreden.

Trots

Organisator Mitchel Bovenlander is erg trots op de eerste namen van Hullabaloo Festival. “Ook dit jaar willen wij weer muzikale stappen maken. Na een succesvolle editie in 2023 waar Armin van Buuren de mainstage afsloot, zijn wij erop gebrand om dit jaar weer een mooi scala aan artiesten te programmeren. Als eerst ben ik erg blij met natuurlijk The Chainsmokers, Joost en op zondag Anouk. De komende tijd zullen wij de overige line-up ook bekend maken, waar ik onwijs naar uitkijk”, aldus Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment.

De exclusieve pre-sale start zaterdag 6 april om 10:00 uur. Pre-registreer je nu via www.hullabaloofestival.nl om toegang te krijgen tot deze pre-sale. De reguliere verkoop start op zaterdag 6 april om 12:00 uur.

Bron: Hullabaloo | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws