MAFS-Jerney gekwetst door uitspraak Jeffrey: ‘Dat hij me vanaf het begin al niet aantrekkelijk vond’

'Dat heeft me gekwetst'

Hoewel Jeffrey en Jerney in Married at First Sight in eerste instantie een match made in heaven leken, werd in de laatste aflevering van het programma onthuld dat de twee hun relatie vlak na de opnames al hadden verbroken. In een interview heeft Jerney nu verteld dat ze behoorlijk is gekwetst door haar ex-man.

Shock

In een interview met Kekmama heeft Jerney zich voor het eerst uitgelaten over haar huwelijk met Jeffrey. Ze was echt verliefd, vertelt ze, en dus kwam Jeffreys besluit om de relatie te verbreken als een donderslag bij heldere hemel. “Voor mij was het óók een shock. Natuurlijk liep ik wel tegen een aantal dingen aan: zo was de affectie vanuit Jeffrey een stuk minder tijdens de koppelsweek dan voorheen”, legt ze uit. Volgens Jeffrey was er echter niets aan de hand en zei hij dat hij het gewoon wat rustiger aan wilde doen.

Niet aantrekkelijk

Kort daarop gaat het echter toch mis tussen Jeffrey en Jerney. ”In oktober zijn we getrouwd en eind november zijn we gescheiden. Twee weken na de laatste opnames al”, vertelt Jerney. “Ik hoorde later, via-via, dat hij me vanaf het begin al niet aantrekkelijk vond. Dat heeft me gekwetst, natuurlijk. Ik was echt verliefd, vond hem echt heel erg leuk en ik dacht dat het wederzijds was.”

Transformatie

Inmiddels zijn Jeffrey en Jerney dus al een tijdje uit elkaar. Onlangs deelde Jerney dat ze tijdens en na haar Married at First Sight-avontuur keihard aan zichzelf heeft gewerkt. In een relatief korte periode is ze meer dan 25 kilo afgevallen. “Ik ben er zeker trots op dat ik dit al heb bereikt”, vertelde ze. “Is dit waar ik wil zijn? Dat weet ik niet helemaal als ik eerlijk ben, want al ben ik nog zo ver, mijn onzekerheden zijn nog altijd niet verdwenen. Maar ik laat mij er niet door tegenhouden!”

Wij weten in ieder geval zeker dat Jerney een inspiratie is voor heel veel vrouwen. You go, girl!

Bron: Love Reality | Beeld: Married at First Sight

Laatste nieuws