Aahw! Gezinsuitbreiding voor Jade Anna en Kenneth Taylor

'Meet our little cuddle buddy', schrijft Jade Anna op Instagram.

Jade Anna van Vliet is al een tijdje helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde Kenneth Taylor. Sinds deze week bestaat hun happy family uit drie, want Jade Anna en Kenneth hebben een hondje geadopteerd!

Jade en Kenneth

De geruchtenmolen draaide eind vorig jaar op volle toeren: Jade Anna zou daten met Ajax-speler Kenneth Taylor. De twee werden meermaals samen gespot en Jade was ook ineens opvallend vaak te vinden in het voetbalstadion. Het bleek inderdaad geen toeval te zijn, want de twee waren, én zijn nog steeds, happily in love!

Op Instagram deelde Jade deze kerst een lieve polaroid foto van haar en de voetballer voor de kerstboom. “Time to celebrate with your loved ones ❤️”, luidde de caption.

En die liefde wordt nu bezegeld met een superschattig hondje. “Meet our little cuddle buddy: Navy 🤍”, schrijft Jade Anna bij een reeks kiekjes van haarzelf en de té schattige viervoeter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Hoe lief! Volgers vinden het hondje om op te eten. “Ooooh wat lief!!!”, schrijft influencer Sarah Puttemans. En “Awww leuke naam ook 😍🥰”, vindt Emma Heesters.

Verrassing

Hoewel Jade Anna en lover Kenneth lang hebben moeten wachten op het nieuwe gezinslid, kwam de kleine Navy toch nog eerder dan verwacht, zo zien we in Jade’s Instagram Stories. ”We zouden hem morgen ophalen maar als verrassing voor Ken heb ik hem vandaag al opgehaald. Toen hij thuiskwam was onze kleine vriend er al.” Wat lief!

In een andere story waarschuwt ze haar volgens alvast voor de incoming puppy content. Well: dat vinden we he-le-maal niet erg!

Bron: Instagram @jadeanna, Archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws