Verdrietig nieuws voor Michelle Bibi

'Voor altijd in ons hart'

Michelle Bibi heeft vandaag verdrietig nieuws gedeeld. Het hondje van de realityster was al jaren ziek en is nu ingeslapen. Op Instagram laat Michelle weten dat haar Lola het leven heeft gelaten.

Rust gegeven

“Vandaag hebben we onze lieve Lola moeten laten gaan”, klinkt het verdrietige bericht van Michelle op Instagram, waar ze een foto van haar ingeslapen hondje deelt. “Na jaren lang ziek zijn was de pijn voor haar niet meer te doen en hebben we voor haar de beste keuze gemaakt om haar rust te geven. Voor altijd in ons hart.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michelle Bibi (@michelle.bibi.l)

Tante to be

Hoewel het een fijne gedachte moet zijn dat Lola nu rust heeft, blijft zo’n verlies natuurlijk intens verdrietig. Gelukkig heeft Michelle ook leuke dingen om naar uit te kijken. De realityster onthulde namelijk onlangs dat haar zus in blijde verwachting is.

“Oh spannend… 🍼😍”, schreef de Echte Meisjes in de Jungle-winnares bij een Instagram Story waarop we haar met haar zus naar binnen zien gaan bij de echopraktijk in Eindhoven. Vervolgens deelde ze een video van de echo zelf: “Ik word tanteeee!! 🎉😍👶”, aldus een enthousiaste Michelle.

Prijzengeld Echte Meisjes in de Jungle

In de finale van Echte Meisjes in de Jungle nam Michelle het op tegen de Urkse Jacomien. Van tevoren hadden de meiden gefantaseerd over wat ze met het prijzengeld zouden doen. Voor Jacomien bleek dat het kopen van een nieuwe vaatwasser te zijn. Ook Michelle had dit onthouden en toen het programma afgelopen was en de dames weer thuis waren, besloot ze Jacomien een vaatwasser op te sturen. “Dat vond ik zo lief! Ik heb nog nooit zo’n groot cadeau gekregen. Dat had ze echt niet hoeven doen”, aldus Jacomien over Michelle’s gulle gift.

 Bron: Instagram @michelle.bibi.l, Grazia Archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws