Oh no: derde seizoen Euphoria laat nóg langer op zich wachten

Balen!

Sinds de eerste twee seizoenen van Euphoria kunnen wij niet wachten op het vervolg. Maarre… helaas zullen we daar nu nog langer op moeten wachten. Afgelopen najaar werd gemeld dat het derde seizoen van de HBO-serie gepland stond voor 2025, maar het is nog maar de vraag of dat haalbaar is. Good things take time, zullen we maar zeggen…

Opgeschort

Het derde seizoen van Euphoria komt eraan – alleen niet binnenkort. Volgens Deadline zijn de makers nog druk bezig met het schrijven van het script, en zijn de filmplannen dan ook tijdelijk opgeschort.

In een verklaring liet HBO weten: “HBO en regisseur Sam Levinson blijven zich inzetten om een uitzonderlijk derde seizoen te maken. In de tussentijd geven we onze populaire cast de kans om andere projecten na te jagen.” Aha!

Geduld

Dit is niet de eerste keer dat opnames zijn uitgesteld. Oorspronkelijk zouden de camera’s in februari vorig jaar gaan draaien, maar dat werd al verplaatst naar het einde van 2023. Dit kwam mede doordat producent Sam Levinson druk bezig was met de nieuwe reeks van The Idol. Ook had hoofdrolspeler Zendaya een erg druk schema, waardoor de opnames voor Euphoria uitgesteld moesten worden.

Enne, nu blijkt dus dat de filmplannen wel aardig in de soep zijn gelopen. How sad! We zullen dus nóg wat langer moeten wachten voordat we weer nieuwe afleveringen van de serie kunnen bingen. De makers hopen nog steeds dat een release in 2025 haalbaar is, maar het is nog wel even afwachten hoe de plannen lopen. Fingers crossed…

De serie

Euphoria is al jaren razend populair. Wie op TikTok of Instagram kijkt ziet talloze memes en video’s over de serie voorbijkomen. Onder anderen Zendaya, Sydney Sweeney en Jacob Elordi (The Kissing Booth) spelen in de Amerikaanse serie. De serie, die oorspronkelijk gebaseerd is op een Israëlische tv-serie, snijdt een aantal heftige onderwerpen aan zoals relaties, identiteit, seksualiteit, sociale media en drugsmisbruik.

Over het nieuwe seizoen van de serie is nog weinig bekend. Wel werd in september aangekondigd dat een van de vaste personages, Kat (gespeeld door Barbie Ferreira), helaas niet terugkeert. Alle andere hoofdrolspelers keren hoogstwaarschijnlijk wel terug. Gelukkig maar!

 Bron: Deadline, Grazia Archief | Beeld: NL Beeld (Euphoria)

Laatste nieuws