Bridget Maasland deelt voorproefje van haar deelname aan Het Jachtseizoen

'We moeten natuurlijk gewoon winnen', aldus de strijdlustige presentatrice.

Er staat weer een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen voor de deur, en niemand minder dan Bridget Maasland gaat daarin samen met haar vriendin Clarice Stenger de strijd aan met StukTV. Op Instagram Stories geeft Bridget alvast een voorproefje van wat we gaan zien in de aflevering.

Gemotiveerd

In Instagram Stories verschijnt een filmpje van Bridget in het welbekende oranje boevenpak. “Clarice en ik gaan op de vlucht slaan voor de mannen van StukTV”, zegt de presentatrice, die duidelijk gemotiveerd is om Team Stuk te verslaan. “En we hebben leuke dingetjes in petto. We moeten natuurlijk gewoon winnen.”

Beeld: Instagram @bridgetmaasland

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen start op 25 april. Vanaf dan verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering waarin er een nieuwe BN’er uit handen probeert de blijven van team Stuk, dat bestaat uit Thomas van der VlugtGiel de Winter en Stefan Jurriens. We zullen dus nog even geduld moeten hebben tot we de aflevering met Bridget en Clarice kunnen bekijken. Andere duo’s die in het nieuwe seizoen te zien zullen zijn, zijn Sylvia Geersen en Ferry Doedens, Lilian Marijnissen en Rutger Castricum, Wolter Kroes en John de Bever en Tim en Tom Coronel.

Vorig seizoen

Vorig seizoen was Het Jachtseizoen ook een groot succes. Toen zagen we onder meer de jongens van Bankzitters en dj Armin van Buuren al meedoen. Ook Yvon Jaspers waagde een poging. Zij speelde het slim door hulp van oude bekenden in te roepen. Zo hielp de producer van Boer zoekt Vrouw haar ontsnappen en was ook niemand minder dan boer Jouke van de partij om de presentatrice te helpen.

De volgende gegadigden zijn dus onder meer Bridget en Clarice. Wij zijn benieuwd hoe de dames het ervan af gaan brengen!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @bridgetmaasland | Beeld: NL Beeld, Instagram @bridgetmaasland

Laatste nieuws