Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's voor het weekend

Van Groningen tot Antwerpen: er is weer genoeg te beleven dit weekend!

Het weekend staat voor de deur, en dus maken we weer leuke plannen. Heb jij nog niks in je agenda staan? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s dit weekend. Komen ze:

Scoor unieke kleding tegen inkoopprijs

Ben je dit weekend toevallig in Antwerpen? Dan moet je echt naar de Grote Collectieverkoop van Fashion Club 70. Tijdens deze verkoop kunnen modeliefhebbers twee dagen lang unieke kledingstukken scoren tegen de inkoopprijs (en wie wil dat nu niet?). Wat je er ongeveer kunt verwachten? Onder andere stijlvolle VINCE-truien, prachtige 7 For All Mankind denim, minirokken van Nanette, toffe laarzen van Liu Jo, hebberigmakende Versace Jeans Couture badpakken en Burberry jassen. Een buitenkansje om je kledingkast aan te vullen met de mooiste parels!

Wanneer:

Vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart.

Waar:

Fashion Club 70 | IJzerlaan 54-56, Antwerpen.

Bezoek de foto-expositie 'Truth is Dead'

Kate en William met een hamburger in bed en Donald Trump die Miss Mexico op het bureau van het Oval Office legt. We zijn allemaal geobsedeerd door het leven van celebs. Maar wat is eigenlijk nog echt en wat is in scène gezet? De Britse fotograaf en filmmaker Alison Jackson komt met het antwoord in haar spraakmakende foto-expositie Truth is Dead, die je vanaf dit weekend in het Fotomuseum kunt bewonderen. Dikke aanrader!

Wanneer:

Van 23 maart tot 15 september

Waar:

Fotomuseum aan het Vrijthof | Vrijthof 18, Maastricht

Laat een foto maken van je Iris

Ben jij dit weekend niet in het zuiden, maar juist in het noorden te vinden? Dan heb je de mogelijkheid om je iris te laten fotograferen voor aan de muur – ja, je leest 't goed! Het Franse Iris Galerie heeft deze week namelijk haar negende Nederlandse vestiging geopend in Groningen. Een foto van je iris aan de muur is, mede door de vele influencers die er over posten op de socials, in korte tijd enorm populair geworden. En nu is het dus ook mogelijk om zo’n bijzonder artwork van je eigen iris te laten maken in Groningen.

Wanneer:

Geopend van dinsdag tot en met zondag. Voor het maken van een foto hoeft geen afspraak te worden gemaakt.

Waar:

Iris Galerie | Vismarkt 9, Groningen

Shop hairtools met extra korting

Besteed jij je weekend graag aan (online) shoppen en ben je toevallig nog op zoek naar een nieuwe hairtool? Dan hebben we héél leuk nieuws. Aanstaande dinsdag, 26 maart, is het de officiële Good Hair Day en dat viert het merk ghd met de lancering van hun Nederlandse webshop. Om dit te vieren krijg je die dag kortingen tot 30%. Enne, alsof dat nog niet genoeg is krijg je met de code GHD5 nog eens exclusief 5% extra korting (geldig van 26 tot en met 29 maart) bovenop de bestande korting.

Je moet het shoppen van je nieuwe krul- of stijltang dus nog een paar dagen uitstellen, maar je kunt het weekend heel goed gebruiken om alvast te kijken welke items je op je wishlist zet. Happy shopping! 

Waar:

Shoppen kan vanaf 26 maart op ghd.com/nl

Lekker bingen

Geen zin om erop uit te gaan dit weekend? Kruip dan lekker een middag of avond op de bank met een heerlijke film of serie. Op Netflix kun je nu het eerste seizoen van Homicide bekijken, het tweede seizoen van Siempre Reinas, de docu Young Royals Forever of de romantische komedie Irish Wish.

Op Videoland is nu de bloedstollend spannende serie SPHINX t zien, over een ontvoerde tiener, een mysterieuze tatoeage en een angstaanjagend wraakplan. En aanstaande zaterdag, 23 maart, begint het vierde seizoen van Make Up Your Mind bij RTL. Maar liefst 26 BN’ers het tegen elkaar op, terwijl het panel onder leiding van teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer probeert te achterhalen wie er schuilgaan achter de larger than life drag-alter ego’s. Genoeg te zien, dus!

Fijn weekend!

Beeld: Emily in Paris (Netflix)