Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Nieuw seizoen De Roelvinkjes in de maak

'Met deze twee jongens nooit een saai tv-moment', aldus Dries.

Héél goed nieuws voor iedereen die fan is van De Roelvinkjes! Er komt namelijk een gloednieuw seizoen aan van de reallifesoap rondom Dries, Dave en Donny Roelvink. Enne, inmiddels zijn de opnames begonnen! Dat kondigen de mannen zelf aan op Instagram.

Opnames

"Ja, jongens! De Roelvinkjes komen ijzersterk terug", begint Dries in de video op het Instagram-account van Videoland. "En met deze twee jongens nooit een saai tv-moment", stelt hij, wijzend naar zijn zoons. "We zitten midden in de opnames", gaat Dave verder. "We gaan weer een paar gezellige en leuke afleveringen voor jullie maken."

Wanneer het nieuwe seizoen precies te zien is, houden de heren nog even voor zich. "Hou onze socials in de gaten en binnenkort te zien op Videoland", voegt Donny tot slot toe. We can't wait! 

Enthousiasme

In de reacties onder de video wordt al enthousiast gereageerd door fans die niet kunnen wachten op een nieuw seizoen. "JAAAAAAA 🥳🥳🥳🥳", reageert iemand. "Ga zeker kijken 👍🏼👍🏼", schrijft een ander. "We kunnen weer!", "Superleuk nu al zin in 👏" en "🔥👏 yeahhhhhh", klinkt het in de reacties. En Donny zelf grapt: "Daar gaan we weer 😆". Ha!

Vorige seizoen

Het vorige seizoen van De Roelvinkjes zat vol met ups en downs. "Er is een hoop veranderd in de afgelopen periode”, zei Dave destijds. “Ik ben lekker aan het werk: een nieuw leven en nieuwe levensstijl, en jij bent lekker aan het sporten”, zei hij tegen Donny. “Ik hang nog steeds in de halters. Samen maken we er een feestje van”, aldus Donny. En Dries? “Mij zie je vooral wijn drinken”, lachte de zanger.

In dat seizoen kwamen de drank- en drugsproblemen van Dave aan bod en dat Donny kanker kreeg. Heftige gebeurtenissen bij beide Roelvink-broers. "Ze zeggen weleens kleine kinderen, kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen”, aldus vader Dries. Ook zagen we hoe het drietal samen op vakantie ging, en dat zorgde dan weer voor veel hilarische momenten. Wij kijken nu al uit naar het volgende seizoen!

Bron: Instagram @videolandonline, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk