Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bingen: ziekenhuisserie à la Grey's Anatomy binnenkort op Netflix

We can't wait!

Ben jij groot fan van de megapopulaire series Grey's Anatomy of New Amsterdam? Dan hebben wij goed nieuws. Netflix komt namelijk met een eigen ziekenhuisserie. Yay!

Nieuwe ziekenhuisserie

Hoewel Netflix al een aantal parels in hun assortiment heeft staan qua films en series, heeft de streamingdienst nog nooit een eigen ziekenhuisserie op de markt gebracht. Tot nu! Netflix kondigde namelijk recent aan dat er een ziekenhuisreeks aan zit te komen. Exciting!

De ziekenhuisserie genaamd Pulse gaat over Eerste Hulp-dokter Dani Simms, wie onverwachts gepromoveerd wordt tot baas van de ER. Geweldig nieuws natuurlijk, maar de functie komt nét als het privé even niet zo lekker gaat met Dani. Gaat dat goed komen? Wij zijn benieuwd!

Geen officiële releasedatum

Toch zullen we nog even moeten wachten op een officiële releasedatum. De makers van de serie moeten namelijk nog beginnen met de opnames. Het enige wat we al wél weten is dat Kate Dennis de eerste twee afleveringen van de gloednieuwe serie gaat regisseren. Daarnaast weten we ook dat Justina Machado (Natalie Cruz) de rol van het hoofd van de afdeling chirurgie op zich gaat nemen. Wie er nog meer gecast is voor de serie, blijft nu nog een groot vraagteken.

Regisseur Kate kunnen we onder meer kennen van New Amsterdam en The Handmaid's Tale, die zij heeft geproduceerd en geregisseerd.

Inspiratie

Ben jij helemaal in to ziekenhuisseries? Dan zul je helaas dus nog even moet wachten op Pulse. In de tussentijd kun je natuurlijk wel alvast een beetje inspiratie op doen met Grey's Anatomy en New Amsterdam. Ook leuk, toch?

Bron: Fem-Fem | Beeld: Grey's Anatomy