Beschuit met muisjes! Frank van der Lende opnieuw vader geworden

Heel leuk babynieuws voor de radio-dj en zijn verloofde!

Heel leuk babynieuws voor Frank van der Lende en zijn verloofde Hanna. Het stel is namelijk voor de tweede keer ouders geworden. Dat deelt de radio-dj vol trots op Instagram.

Fransje

“Daar is ze🌹 In de armen van mijn fantastische vrouw, geflankeerd door mijn vrolijke zoon ligt daar Fransje“, schrijft Frank op Instagram. “Geboren op vrijdag 15 maart en in blakende gezondheid. Wat een geluk! #levenieuwleven”, aldus de trotse papa. Daarbij deelt hij ook nog eens een té leuk gezinskiekje. Aahw!

In oktober vorig jaar maakten Frank en Hanna het heugelijke nieuws bekend dat ze een tweede kindje verwachtten. “Dat was misschien wel de laatste vakantie met z’n drieën”, schreef de radio-dj bij een vakantiekiekje. “Want die prachtige, stralende en knappe vrouw die je hier ziet lopen draagt ons tweede kindje. En daar zijn we als gezin ontzettend blij mee! Leve nieuw leven.” En nu hebben ze de kleine meid eindelijk in hun armen!

Felicitaties

Onder de post kunnen de kersverse ouders natuurlijk rekenen op een heleboel felicitaties. “Wat zalig!! Een meisje erbij 🥹”, reageert Marieke Elsinga, die zelf ook in verwachting is van een meisje. “Gefeliciteerd!!!!! 😍😍😍😍”, schrijft Kim Kötter. “Fransje 🥰 Welkom op de wereld!”, “Ahhhh Fransje wat leuk❤️❤️❤️! Gefeliciteerd lieverds❤️” en “😍😍 Gefeliciteerd!! Wat een heerlijke naam ❤”, klinkt het verder. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd!

Verloofd

Frank en Hanna verloofden zich in 2019. De trouwdatum was in 2020 gepland, maar door corona kon dat niet doorgaan. Het enige voordeel: nu de kleine Fransje ter wereld is, kunnen ze trouwen in het bijzijn van hun twee kinderen. Hun eerste kindje, Koos, verwelkomden Frank en Hanna in juni 2022. Hij is nu grote broer geworden!

Bron: Instagram @frankjvanderlende | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws