Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kaj van der Voort scoort hoofdrol in Mamma Mia! The Party

Te leuk!

Afgelopen mei deelden we al dat dé ABBA-sensatie Mamma Mia! The Party dit jaar naar Nederland komt dit jaar. Vandaag is ook eindelijk de eerste hoofdrol bekendgemaakt en die gaat naar niemand minder dan Kaj van der Voort! Hij zal de rol van Adam gaan spelen in de iconische show, zo deelt producent Just Entertainment.

Mamma Mia! The Party

Mamma Mia! The Party is in steden als Londen en Stockholm momenteel al een groot succes. Enne, wij snappen wel waarom! Bezoekers genieten in Griekse sferen van een heerlijke viergangendiner, terwijl ze een romantisch verhaal krijgen voorgeschoteld én kunnen genieten van alle grote hits van ABBA. Niemand minder dan Björn Ulvaeus himself, de hitschrijver en zanger van de Zweedse groep, bedacht Mamma Mia! The Party. Volgens de Engelse krant The Daily Mirror krijgen bezoekers 'een glorieuze avond vol met muziek, vreugde en feest'.

Van Sky naar Adam

Het is voor Kaj van der Voort niet de eerste keer dat hij de nummers van ABBA zal zingen. In 2019 was hij te zien in de rol van Sky in de musical Mamma Mia! Hij kijkt enorm uit naar de show. "Mamma Mia! The Party lijkt niet op de musical", stelt Kaj. "Het is niet alleen een ander verhaal, maar ook de locatie is volledig anders. Straks zit je niet in een theaterzaal maar het publiek en wij als cast wanen ons op het Griekse eiland Skopelos, waar ook een deel van de opnames voor de film van Mamma Mia zijn opgenomen", legt hij uit.

"In de Schiecentrale wordt de komende maanden een groot Grieks dorp nagebouwd. Tot in de finesses zal men zich straks op dat Griekse eiland wanen", gaat de acteur verder. "En de beleving is ook compleet anders. Het wordt een groot spektakel met natuurlijk de grootste hits van ABBA. Een waanzinnige experience waar honderden gasten elke avond genieten van een viergangendiner en een ongekend feest. Dit is echt de ultieme feelgood avond uit. Beter kan je avond niet zijn."

Nieuw verhaal

Zoals Kaj al zegt, krijg je in Mamma Mia! The Party een bloeiend nieuw verhaal voorgeschoteld. "Ontmoet de flamboyante restauranteigenaar Nikos, zijn vrouw Kate, dochter Konstantina en neef Adam die hun weg vinden in het gezinsleven in de taverne, terwijl de zon ondergaat boven de Middellandse Zee. Ga op in een fantastische wereld terwijl overal om je heen een warm, romantisch en grappig verhaal wordt opgevoerd. Verken het glorieuze decor, zoals deze te zien was in de iconische films, en laat je verblinden. En geniet van de grootste hits van ABBA zoals Waterloo, Super Trouper, Dancing Queen en uiteraard Mamma Mia!", aldus de producent.

Vanaf september tot en met januari is Mamma Mia! The Party te zien in de Schiecentrale in Rotterdam.

Bron en beeld: Just Entertainment