Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Shawn Mendes kondigt comeback aan

Goed nieuws voor alle fans!

Ge-wel-dig nieuws voor fans van Shawn Mendes! De zanger kondigte recent namelijk aan dat hij in september een comeback maakt. Zo is hij te zien op het festival Rock in Rio als een van de headliners. Enne, nóg leuker nieuws: de zanger heeft ook gewerkt aan een nieuw album.

Comeback

"Het is heel lang geleden sinds ik voor het laatst op een podium heb gestaan", begint de zanger zijn bericht op Instagram. "Ik heb het zo gemist om op het podium te staan en jullie allemaal persoonlijk te zien. Ik heb ook aan een nieuw album gewerkt en ik kan niet wachten om deze nieuwe nummers live voor jullie te spelen."

Mentale gezondheid

In 2023 cancelde de zanger zijn tournee omdat hij kampte met mentale gezondheidsproblemen, waarna hij niet meer op het podium is verschenen. Destijds deelde hij: "Ik moet mijn gezondheid op de eerste plaats zetten."

Veel steun

Shawn vertelde toendertijd dat hij het heel moeilijk had met de break-up tussen hem en zijn ex-vriendin Camilla Cabello. Gelukkig heeft hij veel steun gehad van anderen in deze moeilijke tijd. "Ik heb op mensen in mijn leven moeten leunen om mij een beetje te helpen."

"Ik ben ook heel dankbaar voor alle mensen die dit van mij accepteerden, die heel liefdevol en begripvol waren. Dat liet mij zien dat er echt een cultuur aan het ontstaan is waarin mentale gezondheid een prioriteit wordt." Enne, goed nieuws dus: want door de aankondiging van zijn comeback, gaat het vast en zeker een stuk beter met de zanger!

 Bron: RTL | Beeld: NL Beeld