Grazia tipt: deze films en series mag je de komende tijd niet missen

Dit zijn onze aanraders!

Als we het eens rustig aan willen doen in het weekend, kruipen we graag onder een dekentje op de bank om een film of serie te kijken, of gaan we naar de bioscoop. Geen inspiratie voor een leuke serie of film? No worries. Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet.

The Gentleman

Wanneer de adelijke Eddie het familielandgoed erft, kan-ie zijn geluk niet op. Tot hij ontdekt dat er een enorme wietplantage zit. En de eigenaren zijn niet van plan te vertrekken… Deze nieuwe binge-worthy Netflix-serie is van de hand van Guy Ritchie, dus verwacht veel actie en heerlijke dialogen.

Nu te streamen bij Netflix.

Buenas Chicas

Billie (Susan Radder) is een superambitieuze junior advocaat. Nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, kan ze haar baan alleen redden als ze op wijnreis gaat naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan redden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard te verkopen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep.

Ricky Stanicky

Als drie jeugdvrienden (Zac Efron, Andrew Santino en Jermaine Fowle) een grap uithalen die de plank misslaat, bedenken ze de fictieve Ricky Stanicky om hun hachje te redden. Twintig jaar na het bedenken van Ricky gebruiken de vrienden hem nog steeds als excuus voor hun onvolwassen gedrag. Als hun partners argwaan krijgen, gaan de heren op zoek naar een acteur die Ricky kan spelen. Als ze Rod (John Cena) vinden, denken ze de oplossing te vinden. Alleen pakt dat anders uit dan ze hadden gedacht…

Nu te zien bij Prime Video.

Oppenheimer

De grootste kanshebber voor de Acadamy Awards 2024 op 11 maart is toch wel Oppenheimer. Deze thriller van Christopher Nolan heeft maar liefst 13 nominaties in de wacht gesleept. Oppenheimer draait om de wetenschapper J. Robert Oppenheimer, die het zeer geheime Manhattenproject leidt en de atoombom uitvindt.

Vanaf 21 maart te zien bij SkyShowtime.

Spinx

Sphinx vertelt het verhaal van de veertienjarige Minke die onderweg naar school wordt ontvoerd. Lange tijd is ze vermist, maar dan duikt ze drie jaar later op exact dezelfde dag opeens weer op, met een mysterieuze vleugeltattoo op haar rug. Al snel merken haar ouders en broertje dat Minke erg is veranderd. Ze blijkt nog steeds gemanipuleerd te worden door haar ontvoerder. En wat betekent die tattoo op haar rug eigenlijk?

Vanaf 22 maart te streamen bij Videoland.

Op zoek naar een echte feel good film? De avonturenfilm Wonka is vanaf vandaag te zien bij HBO Max. Ben je juist in de mood voor romantiek? Dan raden we je A Pinch of Portugal aan, te zien bij Videoland. Meer zin in een hilarische superheldenserie? Sinds kort staat de serie Extraordinary op Disney+.

Beeld: Independent Films (Ties Versteegh)

Laatste nieuws