Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maria Tailor brengt eerste single uit: 'Een nummer vanuit mijn hart'

'Ik wilde graag dat vrouwen zichzelf zouden kunnen herkennen in een aantal karakters die ik neerzet'

Maria Tailor is on fire! Na The Real Housewives of Amsterdam is ze momenteel te zien in Special Forces VIPS, waar ze al ontzettend ver is gekomen en nog als enige vrouw over is. En nu maakt Maria opnieuw een carrièremove. Ze slaat een muzikale weg in en lanceert vandaag haar eerste eigen single Never stop.

Never stop

Gisteravond kondigde Maria op Instagram aan dat vandaag de grote dag zou zijn: haar eerste solo single, genaamd Never stop, is nu te beluisteren op Spotify! "Een nummer geschreven vanuit mijn hart en een videoclip waarbij ik verschillende vrouwen uitbeeld in verschillende situaties", vertelt ze over het nummer. Op Instagram konden we al een klein stukje horen én kregen we een sneak peek van de videoclip te zien.

Herkenbare karakters

"Ik wilde graag dat vrouwen zichzelf zouden kunnen herkennen in een aantal karakters die ik neerzet", deelt Maria. "Wij vrouwen zijn super krachtig. Mijn eigen leven was niet altijd rooskleurig. Maar heeft mij gemaakt tot de vrouw die ik vandaag de dag ben." Ze wil andere vrouwen dan ook inspireren met haar nummer. "Soms gaan vrouwen door hele moeilijke periodes heen en lijkt er geen uitweg. Met dit lied en deze video wil ik graag kenbaar maken dat je niet alleen bent. En wat er ook gebeurt, geef niet op. Wij zijn sterker dan we denken. 💪🏾"

In je eigen kracht staan

Dat het nummer vandaag – op Internationale Vrouwendag – uitkomt, is dan ook geen toeval. "Een dag die in het teken staat van vrouwen over de hele wereld. Ik hoop dat dit lied je de moed kan geven om weer in je eigen kracht te kunnen staan", geeft Maria mee. "You got this sis ❤️"

De reacties op Instagram zijn in elk geval al positief. Zo reageren Housewives Kimmylien, Cherry-Ann en Tamara vol trots. "Let's go! 🔥", schrijft Kim Feenstra. "Lees dit met tranen in m’n ogen en een brok in mn keel! " en "Alleen maar respect voor jou", klinkt het verder.

Bron: Instagram @mariatailor | Beeld: NL Beeld