Maria Tailor als enige vrouw over in Special Forces: ‘Hele DM stroomt vol’

Dit level van doorzettingsvermogen hadden velen niet van de Housewife verwacht.

Zondag was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS. En hoewel de overgebleven kandidaten het loodzwaar hebben tijdens de opdrachten in de bloedhete Marokkaanse woestijn, is Maria Tailor één van de rekruten die het nog steeds dapper volhoudt. Enne, daar mag ze best een beetje trots op zijn!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Special Forces VIPS. 

Special Forces VIPS

In Special Forces VIPS worden BN’ers mentaal en fysiek tot het uiterste gedreven, om te kijken wie er geschikt is voor het vak van Special Forces operator. In de meeste recente aflevering krijgen de rekruten het zwaar, héél erg zwaar. Tijd om het even rustig aan te doen is er niet, want de één na de andere proef staat op de planning. Ditmaal moeten de rekruten metershoog vanuit een helikopter springen en uren in een nat tenue met loodzware containers door de woestijn lopen.

Last woman standing

Net voordat de nieuwe beproeving begint, zegt voormalig judoka Edith Bosch de woorden ‘Ik geef op’ tegen de staf. En dat maakt dat Maria, tegen alle verwachtingen in, nog de enige vrouw is in het programma. Een heuse prestatie voor de Housewife die bekend staat als luxepoes!

Voor de camera van RTL Boulevard vertelt ze erover: ”Mijn hele DM stroomt iedere zondagavond vol met: ‘Dit hadden we niet van jou verwacht’.”

Veel respect

Dat Maria op veel respect kan rekenen door haar deelname, bleek al eerder uit de comments onder een recente post. “Maria je bent ZO’n BIKKEL ❤️”, reageerde Anna Nooshin. “Je hoopte dat je mensen zou inspireren: well, you did woman!!” zei een ander. En “Wauw, echt respect voor jou! Nog geen onvertogen woord gehoord van je”, schreef een derde.

Ook haar medekandidaten lieten van zich horen.”Boss lady, we joken niet🔥🔥🔥❤️”, zei London Loy, “Je bent echt heel lief, thanks✨❤️”, aldus Edith Bosch en Demi de Boer reageerde met: “🔥🔥🔥”.

Special Forces VIPS is elke zondag te zien bij Videoland. Enne, stiekem hopen wij natuurlijk dat Maria de eindstreep haalt!

Bron: Instagram @mariatailor | Beeld: Shotbysud

Laatste nieuws