Te leuk: Fawry, Maria Tailor en Tamara Elbaz lanceren eigen podcast

Een must-listen voor realityliefhebbers!

Ben jij dol op reality, is The Real Housewives of Amsterdam één van je favoriete programma’s en luister je ook nog eens graag naar podcasts? Dan is de gloednieuwe podcast van Fawry not Sawry, Maria Tailor en Tamara Elbaz een echte must-listen!

Podcast begonnen

Op Instagram kondigt Fawry aan dat het drietal een podcast is begonnen. En let’s be honest: dit moét wel een gouden combinatie zijn! Fawry is natuurlijk de king of reality en spreekt wekelijks met alle realitysterren. Maria en Tamara kennen we van The Real Housewives of Amsterdam. Beide dames kunnen heerlijk kletsen en maken fantastische avonturen (met soms een flinke portie drama) mee. Oh, en alle drie zijn ze natuurlijk heel eerlijk. “Maria, Tamara en ik hadden het idee om een podcast samen te beginnen en daar zijn we dan 🤣”, schrijft Fawry in zijn Instagram Stories.

Meteen gecanceld

Van een vliegende start kunnen we echter niet spreken. “Gelijk een goeie binnenkomer, want aflevering 1 is meteen gecanceld 😂”, deelt de presentator. Oh no! “Waarom is een groot raadsel, maar niemand van ons kan zich uiteraard inhouden. Vandaar dat we beginnen met aflevering 2, want dat kan gewoon.😊” En zo is dat!

Geen filter

De podcast van Fawry, Maria en Tamara heet #GeenFilter. Wat je precies kunt verwachten? “De podcast waarin ze alles bespreken waarvan ze denken dat het leuk, interessant of grappig is. Van reality, tot liefde, tot ondernemen, tot moederschap. Alles is bespreekbaar”, luidt de beschrijving.

Nog meer goed nieuws, want de eerste aflevering is nu meteen te beluisteren op Spotify, of hierboven. De allereerste aflevering gaat over hun grootste angsten. Te leuk!

Bron: Instagram @fawrynotsawry, Spotify | Beeld: Privébeeld 

Laatste nieuws