Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anna Nooshin vertelt hoe ze op naam van dochtertje is gekomen

Wat bijzonder!

Nederlandse premiere Napoleon

Anna Nooshin en Thijs Boermans zitten sinds de geboorte van dochtertje Nala op een roze wolk. De kersverse ouders delen regelmatig lieve kiekjes met de kleine spruit en vertellen hoe het ouderschap hun bevalt. Gisteren heeft Anna weer een Q&A op haar Instagram gehouden en vertelt ze onder andere hoe ze bij de naam 'Nala' is gekomen.

Geboorte

Vorige maand maakten Anna en Thijs bekend dat ze trotse ouders zijn geworden van dochtertje Nala. “Welcome to this world baby Nala. I was born the day you were born 💕💕”, schreef Anna toen op Instagram.

Inmiddels is Anna alweer een maand moeder en zijn volgers benieuwd hoe het nu gaat met haar en de kleine spruit. "Het gaat goed", vertelt Anna in de Q&A. "Natuurlijk is het heel erg wennen en is het iets wat ik nog nooit heb gedaan. Dus soms onzeker, maar we doen alles op gevoel en mijn moeder en tante zijn mijn ultieme hotlines die met alles helpen. Zo waardevol en welkom", aldus Anna. "Het is echt bijzonder om dit mee te mogen maken in mijn leven, hoe zwaar het soms ook kan zijn."

Mila

Ook krijgt de kersverse mama de vraag hoe ze op de naam Nala is gekomen. En wat blijkt? Daarvoor kreeg ze hulp van het dochtertje van Mascha en Gregor. "De naam is bedacht door mijn lieve kleine vriendin, Mila. We waren op bezoek bij Mascha en Gregor en ik vroeg Mila: 'hoe moet de baby heten?' En toen zei ze dit", vertelt Anna.

"En wij dachten meteen: jaaa! Heel veel mensen hebben me gestuurd dat ze het een naam voor een hond of kat vinden, but we love the name", vervolgt ze. "Ik vind het zo bij haar passen. Lekker simpel en mooi. Ze heeft nog twee voornamen en die hadden we ook allang bedacht. Heel blij mee", aldus Anna. Aahw!

Bron: Instagram @annanooshin | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20231121 - Nederlandse première Napoleon Fotograaf: NL Beeld / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Anna Nooshin