Winning Wednesday: 1x Silhouette-zonnebril t.w.v. €280

Eyes on the prize!

Het is woensdag en dat betekent dat er weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaarstaat. Dit keer mogen we een zonnebril van Silhouette weggeven t.w.v. €280.

Zonnebrillen voor het hele jaar

De zonnebril begint eindelijk de status van zomeraccessoire een beetje van zich af te schudden, want je ogen verdienen de bescherming tegen de zon ook tijdens de alle andere seizoenen. Een zonnebril is dus year round functioneel, maar een goede zonnebril is ook prachtige accessoire. Neem bijvoorbeeld de brillen van Silhouette.

De zonnebrillen van het Oostenrijkse brillenmerk zijn niet alleen stijlvol, maar ook erg comfortabel. De bril is gemaakt van ultralicht titanium, waardoor ze superlicht zijn (niet te verwarren met slap, want de brillen zijn door een combinatie van innovatie en krachtig materiaal supersterk).

De nieuwe collectie

Onlangs bracht Silhouette twee nieuwe zonnebrillencollecties uit: de titan Minimal Art SUN Collectie en de Infinity View Sun Collectie. De Franse Riviera vormde de grootste inspiratiebron voor eerstgenoemde collectie en deze uniseks lijn bestaat uit vier verschillende modellen. Een cateyemodel (de Cap d’Ail), een pilootbril (Antibes), een klassiek silhouet (de Menton) en een opvallend montuur met een dubbele brug tussen de ronde glazen (de Mougins), verkrijgbaar vanaf €310.

De brillen uit de Titan Minimal Art Collectie zijn de lichtste brillen op de markt ontworpen. De schroefloze brillen zijn zo goed als gewichtsloos (lees, twee gram! – nee, geen tikfout). Als eerbetoon aan 25 jaar randloze brillen en oogbescherming tegen ultaviolette stralen bracht het merk voor deze collectie vijf nieuwe zonnebrillen uit: de Nash, Neil, Adara, Caleum en Glenn. En good to know: de modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vanaf €280.

Winnen

Brillen die mooi, functioneel, comfortabel en bijna gewichtsloos zijn, we kunnen ons voorstellen dat dat je interesse wekt. En wij hebben leuk nieuws. Wij mogen namelijk de Caleum Silhouette-zonnebril weggeven t.w.v. €280. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 12 maart. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws