Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws voor Britt Dekker: 'Wat zullen we deze schat vreselijk gaan missen'

Ahw! :(

Zapp Awards 2023

Het is een zwarte dag voor Britt Dekker en haar familie. De oma van Britt is namelijk 'geheel onverwachts' overleden, zo meldt de presentatrice via een emotionele post op haar Instagram-account.

Allergrootste fan

Op Instagram deelt Britt het treurige nieuws dat zij maandag helaas afscheid heeft moeten nemen van haar oma. "Geheel onverwachts is maandag mijn allerliefste en -schattigste omaatje overleden", schrijft Britt. "Ze was mijn allergrootste, liefste en trouwste fan." Bij deze lieve woorden deelt ze een collage van foto's van haar oma, recent en minder recent.

Britt legt uit enorm geschrokken te zijn van het plotselinge overlijden van haar geliefde oma, aangezien ze naar haar weten gezond was. "Wat zijn we geschrokken want er was helemaal niks aan de hand met haar, wat zullen we deze schat vreselijk gaan missen", aldus een verdrietige Britt.

Condoleances

In de reacties onder het bericht regent het steunbetuigingen. Britt's EMIDJ-collega Michella Kox reageert: "Gecondoleerd lieve Britt 🙏" En ook Monique Westenberg laat haar condoleances achter: "Aaaach wat een verdriet. Heel veel sterkte. Liefs ❤️" Verder wensen onder andere Nicolette van Dam, Kaj van der Voort en Maxime Meiland de presentatrice veel sterkte toe. En ook vanuit Grazia condoleren we Britt met het verlies van haar lieve oma!

Bron: Instagram @brittdekker92 | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Hilversum/20230128 - Zapp Awards 2023! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Britt Dekker