Wedding bells! Britt Dekker is verloofd

Aaaahw!

Heugelijk nieuws voor Britt Dekker, want de presentatrice is ten huwelijk gevraagd. Op Instagram deelt ze een foto van de prachtige ring die ze nu om haar vinger draagt. “I said yes!“, klinkt het.

Ten huwelijk gevraagd

Britt Dekker is al tien jaar in love met haar vriend Max. En om dat tienjarige jubileum te vieren besloot Max op één knie te gaan voor Britt en haar ten huwelijk te vragen. En ze zei ja! Trots showt ze haar ring op Instagram en deelt ze ook alvast een foto van het mogelijke vervoermiddel op de wedding. “I SAID YES!!!!! 💍 Johnny & George voor de trouwkoets, ik kan niet wachten #10yearstogether” Het lijkt erop dat de paarden van Britt ook zijn uitgenodigd op de bruiloft en voor de trouwkoets mogen lopen. Aahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Romance

In de reacties wordt Britt overspoeld met felicitaties. Onder anderen Thomas van der Vlugt, Noor de Groot, Jan Versteegh en Buddy Vedder feliciteren Britt. De presentatrice is zo overweldigd door alle reacties dat ze haar volgers bedankt in de comments. “Dank jullie wel allemaal! Max is de liefde van mijn leven en ook mijn beste maatje voor altijd💍❤️” Hoe lief!

Britt ontmoette haar vriend Max Apotowski door haar televisiecarrière. Max was namelijk de eindredacteur van het programma Waar Rook is…Zijn Britt & Ymke, dat in 2013 op de buis verscheen. Dat de vonk oversloeg, kwam voor Britt als een behoorlijke verrassing. “Ik had het zelf ook nooit verwacht, maar we zijn zo verliefd als wat”, vertelde de presentatrice in 2014 over haar toen prille relatie. “Maar nu we inmiddels al bijna vier maanden samen zijn, voelt het verkeerd om er nog langer over te liegen. Max is mijn vriend en ik ben dól op hem. Ik heb zelfs al de sleutel van zijn huis gekregen.” Inmiddels zijn we al tien jaar verder en wordt hun liefde nu bezegeld met een huwelijk!

Bron: Instagram @brittdekker | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws