Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geliefde B&B Vol Liefde deelneemster duikt op in Chateau Meiland VIPS

Zij aan zij met Patty Brard staat deze dame bij de Meilandjes op de stoep.

Deze week was het dan eindelijk zover: Chateau Meiland VIPS ging van start en de eerste aflevering, met niemand minder dan John de Bever en Caroline van der Plas, beloofde veel goeds voor de rest van het seizoen. De komende weken gaan er nog veel meer bekende gezichten uit logeren bij Martien, Erica, Maxime en de rest van de Meilandjes. Enne, binnenkort verschijnt er een wel héél leuk duo bij hen op de stoep...

Spin-off

In het vorige seizoen stond de verbouwing van het pension in Noordwijk centraal en nu kunnen kijkers zich vermaken met een speciale spin-off, Chateau Meiland VIPS. Hierin maken bekende Nederlanders het verblijf in Noordwijk onveilig en worden er steeds twee BN'ers in de watten gelegd. Kortom: er valt vast weer genoeg te lachen!

Gisteravond waren Caroline van der Plas en John de Bever al in de eerste aflevering van het programma te zien. En binnenkort kunnen we nog een olijk duo in het programma verwachten.

B&B Debbie en Patty Brard

Niemand minder dan B&B Vol Liefde-Debbie en Patty Brard gaan langs bij de Meilandjes. Een heerlijke combinatie, welke ongetwijfeld gaat zorgen voor één en al gezelligheid. Zo gaan Martien en Montana samen met Debbie een dagje shoppen in een brocante én wordt Patty samen met Maxime aan het werk gezet in een dierenasiel.

In een eerder Instagram bericht van Patty lazen we dat de twee het erg naar hun zin hebben gehad in Noordwijk. ''Thanx voor de verwennerij at Code Rosé in Noordwijk'', schreef ze bij een vrolijke foto van de groep samen. Dat belooft een gezellige aflevering te worden! Ga jij kijken?

Bron: Tips en Weetjes, Instagram @pattybrard | Beeld: NL Beeld