Wil je meer volume in je haar? Deze producten helpen je daarmee!

Ook verwen je hiermee meteen je hoofdhuid.

Om volume in ons haar te houden, proberen we het zo min mogelijk te wassen en zijn we altijd op zoek naar de juiste producten om onze lokken volumineus te maken. Herkenbaar? Wella to the rescue! Het haarverzorgingsmerk vierde onlangs de herlancering van het haarstylingsmerk Wellaflex en lanceerde meteen nieuwe producten!

Wellaflex

Voor wie het gemist heeft: Wella vierde onlangs de herlancering van het grootste haarstylingsmerk Wellaflex én lanceerde meteen een nieuwe haarverdikkende tonic voor zichtbaar voller en dikker haar.

De hergelanceerde producten zijn in een nieuw jasje gestoken – het oog wil immers ook wat. Maar dat is nog niet alles. Ook zijn alle producten voorzien van formules die dermatologisch zijn getest om ook je hoofdhuid te beschermen. Alle producten van Wellaflex zijn dus blijmakers voor je haar én hoofdhuid. Als je de drie Wellaflex-producten in de juiste volgorde gebruikt, meet jij jezelf in een handomdraai een prachtige, volumineuze coupe aan. We hebben de drie stappen voor je op een rijtje gezet:

Stap 1: Wellaflex Fullness Volume Hair Thickening Tonic

De nieuwe Wellaflex Fullness Volume Light Hold Hair Thickening Tonic is een echte topper. Deze tonic gaat dunner wordend haar tegen én verzorgt tegelijkertijd je hoofdhuid. Het product is ontwikkeld door Wella-experts en tot stand gekomen op basis van 140 jaar ervaring. Door het product te gebruiken krijg je zichtbaar voller en dikker haar terwijl je voor je hoofdhuid zorgt en daardoor beschadiging door haarbreuk vermindert. De veganistische formule tilt fijn haar namelijk direct vanaf de wortels op, waardoor een volumineuze maar toch natuurlijke look ontstaat die urenlang meegaat. Nog een grote plus: de tonic laat geen plakkerig gevoel achter.

Adviesprijs: €6,65

Stap 2: Wellaflex Fullness Volume Ultra Strong Mousse

De tweede stap voor meer volume in je lokken – na het wassen van je haar – is er mousse in kneden. De Wellaflex Fullness Volume Ultra Strong Mousse houdt je haar lekker licht en flexibel terwijl-ie je haar wel mooi in model houdt. De mousse is vrij van siliconen en perfect voor fijn haar.

Mousse
Adviesprijs: €5,35

Stap 3: Wellaflex Fullness Volume Ultra Strong Hairspray

De Wellaflex Fullness Volume Ultra Strong Hairspray doet de naam eer aan. Deze haarspray houdt je lokken tot wel 48 uur in model! Dankzij de UV-beschermende formule beschermt-ie je haar ook nog eens. Daarnaast is-ie ook vegan. Wat wil je nog meer?

Tip: word je haar weleens zwaar als je haarspray gebruikt? Dit komt meestal omdat je de haarspray te dicht op je haar sprayt. Het is daarom belangrijk om altijd 30 centimeter afstand te houden tussen de fles en je haar.

Adviesprijs: €5,35

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Wellaflex? Je kunt ze bemachtigen bij Kruidvat, Trekpleister, Etos en DA. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op het Instagramaccount van Wella Deluxe.

Ook leuk om te weten: binnenkort mogen we 5x een prachtig Wellaflex-pakket weggeven. Houd Grazia.nl dus goed in de gaten!

Beeld: Wella

 

Laatste nieuws