Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Vissen

It's your lucky day!

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan heb je geluk! Vandaag, zondag 25 februari, is je geluksdag! Het kan gaan om iets kleins als een compliment krijgen van een vreemde, maar ook iets groots als de ware tegen het lijf lopen of straat of goed nieuws krijgen op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen, want vandaag is het jouw dag!

Vissen: 20 februari - 20 maart

Jij hebt nog steeds gezelschap van planeten Saturnus en Neptunus in je teken. Dit levert je de komende tijd heel toffe ontwikkelingen op werkvlak op. Vooral wanneer je nieuwe ideeën hebt of eigenlijk al een tijdje een andere koers wil varen. Dan zorgen deze planeten voor een steuntje in je rug. Blijf wel je intuïtie volgen, want dat zorgt voor de juiste timing en de allerbeste resultaten.

Tekst: Esther van Heerebeek – Het 12e Huis | Beeld: Emily in Paris (Netflix)