Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk! Dee van der Zeeuw is ten huwelijk gevraagd

Adorable!

Lancering streamingsdienst Viaplay op Circuit Zandvoort

Geweldig nieuws voor Dee van der Zeeuw en Lars Gerbrands: tijdens hun vakantie in Lapland is Lars voor zijn grote liefde op één knie gegaan! Op Instagram deelt Dee de sprookjesachtige beelden van het aanzoek.

Huwelijksaanzoek

Een dolenthousiaste deelt Dee het geweldige nieuws met haar volgers. "HE ASKED!!!!!!!!!!!!! 💍🩷 (dat ik ja ging zeggen was namelijk allang bekend!!!!!)", schrijft ze. Daarbij deelt ze een foto van het romantische moment, én een kiekje van de ring. Ahw!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Onder de post regent het lieve berichtjes en hartjes voor de lovebirds. "AAAAA Gefeliciteerd 😍😍❤", schrijft Sophie Ousri, en Joann van den Herik reageert "CONGRATSSSSSS ❤️". Ook Bas Smit, Channah Koerten, Kelly Spronk en Dyantha Brooks laten hun felicitaties achter.

Gisteren liet Dee al weten dat ze door Lars verrast was met een tripje naar Lapland. "Best Valentine surprise ever 🥺🫶🏼", schreef ze bij een aantal prachtige kiekjes in de Finse sneeuw. Maar dat was duidelijk niet de enige verrassing die haar lover voor haar in petto had. So cute!

Zwangerschap

Het leven van Dee en Lars gaat er binnenkort wel héél anders uit zien. Want naast het huwelijksaanzoek, is Dee in verwachting van hun tweede kindje! Dit maakte het stel bekend middels een té zoete video op Instagram. Inmiddels heeft Dee in haar vlog onthuld wat het geslacht van het kindje is: "Ik kan jullie met heel veel blijdschap – en het was allebei goed geweest hoor – vertellen wat het geslacht van het kindje is", zei ze. "Maar het is een meisje!"

En nu zitten lovebirds dus al helemáál op een roze wolk. Grazia wenst het stel natuurlijk heel veel geluk!

Bron: Instagram @dee, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • ZANDFOORT, 28-02-2022 , Circuit Zandvoort Viaplay is in Nederland per 1 maart 2022 beschikbaar. Mensen kunnen pas vanaf die dag een abonnement aanschaffen, bijvoorbeeld om de Formule 1-races te kijken. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Dee van der Zeeuw en haar vriend Lars Gerbrands