Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's dit weekend

Je hoeft je niet te vervelen!

PFW - Elie Saab Street Style

Het weekend staat voor de deur, en dus maken we weer leuke pannen. Heb jij nog niks in je agenda staan? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s dit weekend. Komen ze:

Bezoek de nieuwste Summum brandstore

Goed nieuws voor Summum-liefhebbers die in het noorden wonen! Er is nu ook een Summum brandstore in Groningen te vinden. Summum opende eerder deze week al haar deuren, maar vandaag vond de officiële opening plaatst.

In de store vind je de nieuwe collecties van alle lijnen binnen het Summum-aanbod. Waar je dan aan moet denken? Items met fijne pasvormen, gehaakte kleding, zachte breisels en tijdloze blazers, jassen en broeken. Extra leuk: wist je dat deze brandstore de grootste van Nederland is? Ook is er in de shop een heuse jeanshoek én bar te vinden. Hoe leuk!

Aangezien de store gelegen is aan het sfeervolle Akerkhof, kun je na het shoppen meteen een leuke bistro of fijn restaurant inlopen. Ideaal!

Waar:

Akerkhof 17

Groningen

Geopend:

12.00 uur - 18.00 uur (zondag en maandag)

10.00 uur - 18.00 uur (dinsdag - zaterdag)

Summum

Bezoek Designer Outlet Roosendaal

Sinds vorige week is Designer Outlet Roosendaal nog een top store rijker. Zo opende Lacoste daar 8 februari de deuren. De winkel is maar liefst 200m2 groot en bevat veel mooie stukken waaronder de iconische polo's voor dames en heren.

Eerder openden ook Under Armour, Gant, MyJewellery en Name It winkels bij Designer Outlet Roosendaal. Deze plek is dan ook zeker het bezoeken waard als je zin hebt om een dag te shoppen!

Waar:

Rosada 70

Roosendaal

Wanneer:

Elke dag geopend van 10.00 tot 20.00 uur

Beeld: © Designer Outlet Roosendaal

Shoppen bij Chanel

Staat er binnenkort een tripje naar New York op de planning? Dan is het een aanrader om een bezoek te brengen aan de nieuwste winkel van Chanel. Afgelopen week opende het iconische modehuis een gloednieuwe winkel in het hart van New York. Aan de legendarische Fifth Avenue vind je nu een chique boetiek waar je (verdeeld over twee verdiepingen) de mooiste juwelen en horloges van Chanel aantreft.

Zoals we van een toonaangevend designerlabel verwachten, is er natuurlijk ook veel zorg besteed aan de uitstraling van de winkel. Zo heeft architect Peter Marino het ontwerp van de winkel op zich genomen. Ter inspiratie is er goed gekeken naar het iconische 31 Rue Cambon, en zijn er volop nods te ontdekken naar het appartement van oprichter Gabrielle ‘Coco’ Chanel.

Beeld: © Chanel

Kijk Those Who Stayed

De indrukwekkende serie Those Who Stayed neemt je mee naar Kiev in februari 2022, toen het Russische leger Oekraïne binnenviel. Those Who Stayed geeft een inkijkje in de realiteit van vastberaden Oekraïners die weigerden hun land te verlaten. Extra indrukwekkend: de serie is gefilmd tijdens de oorlog om de buitenwereld een blik in de wereld van de Oekraïners te geven.

Those Who Stayed is nu te zien op myLum. 

Luister De Modelpodcast

Altijd al benieuwd geweest hoe het écht is om model te zijn? In De Modelpodcast vertellen internationale modellen en vriendinnen Lucinda Schaefers, Anne den Outer, Iris van 't Hof en Naomi van Kampen over hun ervaring als model. De dames zijn allen al jaren werkzaam in het vak en vertellen over leuke ervaringen on the job, maar ook over de minder leuke en pittige dingen die ze meemaakten tijdens hun werk.

Fotografie: Jelle Stokhof

De Modelpodcast is te beluisteren op Spotify. Om de twee weken verschijnt er een nieuwe aflevering!

Bezoek de tijdelijke pop-up store van Paula’s Choice

In de buurt van Amsterdam dit weekend? Paula’s Choice heeft daar deze maand een tijdelijke winkel geopend. De pop-up store staat volledig in het teken van exfolianten. Zo wordt hier onder andere hun nieuwste innovatie onthult: de 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant.

Waar:

Prinsengracht 276

Amsterdam

Wanneer:

Tot en met 18 februari

9.00 uur - 17.00 uur (vrijdag), 11.00 - 18.00 uur (zaterdag), 12.00 - 18.00 uur (zondag)

Kijktips

Lig jij dit weekend het liefst op de bank om een serie of film te kijken? We got you. We tippen je graag de Netflix-serie One Day en ook de film Love, Simon is sinds kort te zien op Netflix. Vanaf vandaag is dan eindelijk deel twee van The Curse te streamen bij SkyShowtime en vanaf zondag kun je dan eindelijk de serie Patty zien bij Videoland!

Beeld: NL Beeld