Eerste beelden musicalfilm Wicked met Ariana Grande zijn spectaculair

Het theaterfenomeen komt naar de bioscoop!

We moeten nog even geduld hebben, maar de langverwachte musicalfilm Wicked komt steeds dichterbij. In de verfilming van de populaire musical spelen niemand minder Ariana Grande en Cynthia Erivo de hoofdrollen. De eerste beelden zijn nu te zien, enne: die zijn veelbelovend!

Super Bowl

Afgelopen nacht was het in Amerika tijd voor de Super Bowl. Hoewel het natuurlijk draait om de wedstrijd, lijken de randzaken inmiddels de overhand te nemen. Zo waren alle ogen gericht op de komst van Taylor Swift en haar outfit en kondigde Beyoncé een gloednieuw album aan tijdens de commercial break. Waren dat dan de highlights? Nee! Want als kers op de taart werden ook de eerste beelden getoond van de gloednieuwe musicalfilm Wicked.

Van theater naar bioscoop

De musical Wicked is al ruim twintig jaar wereldwijd een enorm succes – and we get that! Dit jaar gaat het verhaal van het theater ook naar de bioscoop, want er is een heuse musicalfilm in de maak. Het verhaal speelt zich af voorafgaand aan de gebeurtenissen in The Wizard of Oz. We volgen Elphaba (Cynthia Erivo), een vrouw die is geboren met een groene huid, en uiteindelijk de Wicked Witch of the West wordt. Een grotere tegenpool dan de blonde Glinda (Ariana Grande) waarbij alles roze is, is er dan ook niet. Desondanks vinden de twee elkaar.

In de eerste beelden, die je hieronder bekijkt, zien we onder meer hoe Glinda en Elphaba elkaar voor het eerst ontmoeten.

 

Wicked

Wij worden alvast héél enthousiast van de eerste beelden en kunnen niet wachten tot de film op het grote scherm verschijnt. Helaas moeten we daarvoor nog wel even geduld hebben. De film komt namelijk pas uit op Thanksgiving, 28 november 2024. Bovendien wordt Wicked in twee delen verfilmd. Het tweede deel van de musicalfilm staat gepland voor 26 november 2025.

Naast Ariana en Cynthia zijn er rollen voor Michelle Yeoh (Madame Morrible), Jonathan Bailey (Fiyero), Ethan Slater (Boq) en Marissa Bode (Nessarose). We can’t wait! 

Bron: YouTube Universal Pictures, RTL Boulevard | Beeld: YouTube Universal Pictures

Laatste nieuws