All eyes on Taylor Swift en haar outfit tijdens de Super Bowl

It's all in the details!

Van de halftime show tot de commercials en natúúrlijk de wedstrijd zelf: we raken niet uitgepraat over de Super Bowl. Dit jaar was er echter nog een veelbesproken onderwerp: de komst van Taylor Swift. De zangeres kwam last minute overgevlogen vanuit Tokyo om haar lover Travis Kelce aan te moedigen. En hoewel de superster een bomvolle agenda heeft, heeft ze ook nog de tijd genomen om in een stunning outfit bomvol details te verschijnen.

Aanwezige sterren

De Super Bowl is ieder jaar weer the talk of the town in Amerika – en de rest van de wereld. Meestal gaat het veelal over de beroemde halftime show en de desbetreffende artiest, maar dit jaar stal een andere artiest letterlijk de show. De halftime show werd dit jaar verzorgd door Usher, die een spetterend optreden gaf samen met Alicia Keys. Tiësto zou in eerste instantie het dj-optreden verzorgen, maar hij kon er niet bijzijn vanwege familieomstandigheden en werd vervangen door Kaskade.

Naast de optredens waren er ook genoeg sterren op de tribunes te spotten. Enne, één daarvan stond wel heel erg in de spotlight. Wekenlang werd er gespeculeerd over de komst van Taylor Swift bij de grote wedstrijd. De zangeres is al een tijdje aan het daten met Travis Kelce, een speler van de Kansas City Chiefs. En aangezien de Chiefs het opnamen tegen de San Fransisco 49ers, wilde Taylor haar lover natuurlijk aanmoedigen.

Outfit details

Veel fans twijfelden aan haar komst, omdat ze vlak voor de Super Bowl nog een optreden in Japan had. Uiteindelijk arriveerde Taylor wel degelijk in Las Vegas bij de Super Bowl en wel in stijl. De 34-jarige zangers droeg een zwart gehaakt korset van Dion Lee, een jeans met kristallen split van AREA en laarzen met een rood-gouden 87 erop. En om haar look af te maken droeg ze een Wear by Erin Andrews bomberjack met het logo van de Chiefs op de achterkant.

taylor swift
Taylor Swift met Ice Spice en Blake Lively bij de Super Bowl (Beeld: NL Beeld)

Qua sieraden en accessoires ging Taylor voor een ketting van Stephanie Gottlieb (ook met nummer 87 erop – we love the details!), een op maat gemaakte Judith Leiber tas, een Retrouvai geelgouden en robijnen ring, een oorbel met carneool hart van The Last Line, robijnen oorbellen van Shahla Karimi, een set robijnen sieraden (ring, armband en ketting) van Shay, een hoge paardenstaart en natuurlijk haar go to rode lippenstift. Ze arriveerde tevens samen met rapper Ice Spice en actrice Blake Lively.

Waarom het nummer 87 veelal in Taylors outfit te zien was? Dit is het teamnummer van Travis Kelce!

Relatie met Travis

Afgelopen december vertelde Taylor in gesprek met het magazine Time nog hoe blij ze is dat ze haar partner kan steunen in het openbaar. “Als je zegt dat een relatie openbaar is, betekent dat dat ik hem zie doen waar hij van houdt, dat we voor elkaar opkomen, dat er andere mensen zijn en dat het ons niets kan schelen,” zei ze. “Het tegenovergestelde daarvan is dat je extreem veel moeite moet doen om ervoor te zorgen dat niemand weet dat je met iemand omgaat. En we zijn gewoon trots op elkaar.”

Ook maakte ze duidelijk dat ze geen aandacht voor zichzelf zocht door naar zijn wedstrijden te gaan. “Ik ben er gewoon om Travis te steunen”, zei ze. “Ik ben me er niet van bewust of ik te veel te zien ben en een paar vaders boos maak.”

Bron: Marie Claire, People, ELLE.com | Beeld: NL Beeld, X @NFL

Laatste nieuws