Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Pip Pellens showt nieuwe look op Instagram

Deze korte hairdo staat Pip enorm goed!

Nederlandse premiere Argylle

De een ziet short hair wel zitten en weer een ander durft het niet aan om de schaar in haar lokken te zetten. Pip Pellens behoort tot de eerste categorie en liet een behoorlijk stuk van haar haar afknippen.

Short hair

Sinds we Pip in 2010 als Wiet van Houten in Goede tijden, slechte tijden leerden kennen, heeft ze altijd haar gehad dat tot over haar schouders kwam. Daar is nu echter verandering in gekomen. De actrice heeft zichzelf namelijk een nieuwe hairdo aan laten meten en showt het resultaat op Instagram.

Op de foto's die ze deelt is te zien dat haar lokken nu een stuk korter zijn. Zo vallen haar lokken niet langer meer over haar schouders. "Short hair", deelt Pip kort, maar krachtig in de caption op Instagram.

Onder de indruk

Pips volgers zijn helemaal onder de indruk van haar nieuwe hairdo en laten dan ook lieve reacties achter in de comments. "Wow, staat je goed!", "Hartstikke mooi", en "Heel leuk", delen haar volgers. Enne, daar sluiten we ons helemaal bij aan. Staat je supergoed, Pip!

Het is niet de eerste keer dat Pip voor een heel nieuwe look gaat. Zo zette ze haar lokken een paar jaar geleden in de rode verf. "Wie niet waagt, wie niet wint", deelde ze destijds in de caption op Instagram toen ze haar nieuwe look debuteerde.

Beeld: NL Beeld