Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nostalgie: Big Time Rush komt naar Nederland voor een concert

Yay!

Fans van Big Time Rush opgelet! De populaire boyband – welke bekend is geworden door hun serie op Nickelodeon – komt dit jaar naar Nederland!

Naar Nederland

Het is alweer vijftien jaar geleden dat we Big Time Rush konden aanschouwen op Nickelodeon. De vier knappe hoofdrolspelers Kendall Donald Knight (Kendall Schmidt), James Diamond (James Maslow), Carlos Garcia (Carlos Pena Jr.) en Logan Hortence Mitchell (Logan Henderson) vormden de boyband, en hebben jouw jeugd waarschijnlijk een klein stukje leuker gemaakt – die van ons wel in ieder geval!

Inmiddels zijn de jongens all grown up en hot and happening. Zo zijn ze al een tijdje aan het touren door Amerika als Big Time Rush. Maar nu ein-de-lijk, hebben ze ook aangekondigd dat ze dit jaar naar ons koude kikkerlandje komen voor een concert. Yay!

Concert

Op 10 juni 2024 komen Kendall, James, Carlos en Logan naar Tilburg om een concert te geven in het 013 Poppodium. Het optreden is onderdeel van hun UK & Europe Tour. Ben jij dus groot fan en moet jij hierbij aanwezig zijn? Schrijf dan alvast aankomende vrijdag in je agenda, want dan begint de kaartverkoop om 10:00 uur! De tickets kosten €39,80 per stuk. "De hereniging van Big Time Rush belooft een avond te worden vol nostalgie, humor en natuurlijk toffe muziek!", aldus 013 Poppodium.

Big Time Rush

Big Time Rush is van 2009 tot en met 2013 uitgezonden op de televisie. De serie ging over vier hockeyjongens uit Minnesota. Ze verhuisden uiteindelijk naar Los Angeles om daar de boyband Big Time Rush te vormen. Enne, the rest is history.

Bron: RTL, Tilburg.com | Beeld: NL Beeld, Instagram