Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: in het tweede seizoen van Geordie Shore zat een verborgen castmember

Holly Hagan onthult alle ins en outs.

Fans van Geordie Shore is het waarschijnlijk nooit opgevallen, maar in het tweede seizoen zat een 'verborgen' castmember. Wait, what?! Holly Hagan onthulde namelijk recent op haar TikTok dat de productie er alles aan deed om een bepaald castmember te verbergen. Enne: het is ze gelukt ook.

Verborgen castmember

Holly Hagan deed op haar TikTok-account een vragenrondje waar ze alle vragen die binnenkwamen beantwoordde. Zo kwam er ook een vraag binnen die betrekking had op het tweede seizoen: "Was er geen verborgen castmember in seizoen twee?"

Memory unlocked

Holly herself was het in eerste instantie helemaal vergeten, maar kon zich alles weer herinneren toen deze vraag werd gesteld. "Oh mijn God, ja! Je hebt net de grootste herinnering ooit opgeroepen", aldus Holly. "Ik kan nog steeds niet geloven dat dit echt is gebeurd. Pak er een drankje bij, want dit is echt een verhaal."

"We hadden na seizoen een zomer special in Magaluf", gaat Holly verder. "Dus, we arriveerden allemaal in de villa en het zag er allemaal geweldig uit. We hebben een leuke tijd met z'n allen, en ineens gaat de deurbel. Dus we zeiden: oh mijn God, het is een nieuwe castmember. Wie zou het kunnen zijn? We doen de deur open en er staat een prachtige blonde meid voor de deur."

@hollyhaganx Replying to @David Mc Mahon ♬ original sound - Holly Hagan

Eruit geknipt

"Maar toen ze begon te praten, merkten we al snel dat ze Schots was." Enne, als je Geordie Shore al een tijdje volgde, wist je ook dat er bepaalde accenten in terug waren te horen, maar zeker geen Schots. "Wij hadden ook zoiets van: oké, Schots is wel een beetje vergezocht. Maar goed, dit zou vast wel een idee van de productie zijn. Haar naam was Marie, en ze was knap en heel lief. Ik kon het heel goed met haar vinden", onthult Holly. "Ze filmde met ons voor vijf dagen, en we hadden allemaal een leuke tijd."

Maar toen de special op televisie kwam, zag Holly heel wat anders. "Toen we de show keken merkten we dat Marie, deze knappe blonde meid, uit de show was geknipt. Achteraf realiseerden we ons ook dat een random Schots meisje ook niet echt ergens op sloeg omdat het immers Geordie Shore was", aldus Holly. "Dus ze was uit elke scene geknipt en wij kwamen daar pas achter toen we de show mochten kijken. En als je ooit dit seizoen ergens terug kunt kijken, kun je zien dat ergens achterin telkens een blond meisje zit." Wow!

Bron: TikTok @hollyhaganx | Beeld: NL Beeld