Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geordie Shore-Holly deelt belangrijke boodschap met haar volgers

'Dit was zeker niet hoe ik eruit wilde zien nadat ik 8 jaar geleden een klein fortuin heb uitgegeven 😅'

Holly Hagan kennen we natúúrlijk allemaal van Geordie Shore, waar ze als 18-jarig meisje haar intrede maakte. En dat je op zo'n jonge leeftijd nog totaal niet weet hoe je met sommige kritiek om moet gaan, bevestigt Holly met een belangrijk bericht voor haar volgers. Zo heeft ze meerdere dingen aan zichzelf laten doen, waarvan ze van sommige dingen nu spijt heeft. Ai!

Klein fortuin uitgegeven

"Ik dacht, ik post dit hier, zodat ik iedereen naar deze video kan verwijzen als ze weer commentaar op mij hebben", begint ze haar boodschap op Instagram. In deze video reageert ze op een comment van iemand die andere meiden vertelt om geen advies van Holly aan te nemen, omdat ze 'meerdere' BBL's (Brazilian Butt Lifts) heeft gehad.

"Deze reactie snap ik, want ik snap dat deze mensen geen verkeerde informatie willen krijgen. Ik heb nooit en te nimmer gezegd dat je een lichaam als het mijne kunt krijgen met alleen maar sporten en gezond eten... Eerlijk gezegd snap ik niet eens waarom iemand net zo'n absurd groot achterwerk en brede heupen wil hebben, net als de mijne...", gaat ze verder. "Dit was zeker niet hoe ik eruit wilde zien nadat ik 8 jaar geleden een klein fortuin heb uitgegeven 😅."

Leven met de gevolgen

"Maar hier zijn we dan...leven met de gevolgen van mijn daden om ervoor te zorgen dat mensen niet dezelfde fouten maken als ik...en om jullie een hoop geld te besparen 🤣", grapt ze er nog achteraan. "Ik ga me in mijn vrije tijd bezighouden met de juiste informatie die ik jaren geleden niet had, omdat ik weet dat het sommige mensen zal helpen."

Ze vervolgt haar bericht met: "Ik kan niemand dwingen om mij te vertrouwen, en er zijn vast en zeker genoeg mensen die hun hele leven al fitnessen en nog nooit een fout hebben gemaakt. Als zij dan ook het beste bij jou passen, is dat geweldig 👏 Maar ik weet dat sommige mensen wel graag van mijn fouten willen leren. 💜", sluit ze haar boodschap af. True that!

Bron: Instagram @hollyhaganblyth | Beeld: NL Beeld, Instagram @hollyhaganblyth