Wauw! Geordie Shores Charlotte blaast jury omver bij The Masked Singer

Wát een stem!

Wie dacht dat Geordie Shores Charlotte Crosby geen talent had, heeft het goed mis! De dame is kwestie blies namelijk de jury van de Australische The Masked Singer omver nadat ze – nog wel onherkenbaar – haar prachtige zangstem liet horen.

De sterren van de hemel zingen

Dat Charlotte de jury net zo hard wist te shockeren als de kijkers, dat is een ding wat zeker is. Letterlijk niemand had verwacht dat de realityster zó goed zou kunnen zingen.

Tijdens de show heeft Charlotte verschillende nummers mogen zingen, variërend van ballads tot up-tempo nummers. Enne, dat de beauty kan zingen, is wellicht een understatement. Zo zong ze keer op keer de sterren van de hemel, waardoor de jury zelfs al dacht dat Charlotte een professioneel zangeres was. Bij het raden werden grote namen als SZA en Mary J. Blige zelfs genoemd. Wow!

Reveal

“Vertellen jullie me nou dat ik zo goed was?”, vroeg Charlotte dan ook toen ze ein-de-lijk haar masker af kon doen. “Ja!”, klinkt het dan vanuit de zaal. “Ik heb nog nooit in mijn leven voor iemand gezongen! Begrijp je hoe nerveus ik ben geweest? Sommige mensen hebben gezegd dat ik talentloos ben. Hoe ik ze hun ongelijk heb bewezen!”, zegt ze dan.

Benieuwd naar de reveal van de realityster? Je ziet ‘m hieronder:

Natuurlijk willen we Charlotte ook nog even horen zingen, enne: gelukkig is daar social media voor! De optredens van de OG-Geordie gaan namelijk viraal op TikTok.

@gorgeyhunsx @Charlotte Letitia been keeping this talent from us #britishculture #themaskedsinger #charlottecrosby #popculture #fyp #geordieshore ♬ original sound – gorgeyhuns

Niet aan de regels gehouden

Echter, onthulde Charlotte na haar reveal dat ze zich niet helemaal aan de strenge regels van het programma heeft gehouden. Oei! Zo vertelde ze in de Australische talkshow The Project dat ze haar vrienden en familie al had verteld dat ze mee zou doen aan het programma. “Ik heb het iedereen verteld!”, onthulde ze lachend. Ha!

Bron: RTL Boulevard, New Castle World | Beeld: NL Beeld, Instagram, TikTok

Laatste nieuws